Då är det jul igen

Julen är ett ymnighetshorn av allt gott: Närvaro, gåvor, mat, dryck och musik. Men med allt det goda kommer även mycket planering.

Hos NORMAL kan du hitta alla julvaror på ett ställe. Det gör att du inte behöver åka runt i sista minuten för att hitta ljus till granen, servetter till julbordet eller mandel till gröten.

Läs mer

Normal G Jul Grafik SE (1)

Sponsorskapet

Har du länge längtat och drömt om att tjäna pengar på att göra det du älskar? Kanske är det bara en dröm eftersom att du inte är en världsmästare eller för att du och dina vänner tyvärr är de enda i universum som virkar på styltor?

Sök nu

Normal app

Få ännu fler fördelar med NORMALs app. Där kan du bland annat vinna priser, spela spel, läsa nyheter och se dina kvitton! What’s not to like? 

Läs mer och ladda ned här

 

SE App Hjemmesidebanner 1200X700
Brandbanner SE

Märkesvaror hos Normal

Hos NORMAL säljer vi billiga märkesvaror inom hushållsartiklar, personlig vård och ett stort antal basvorer, som t.ex. L’Oreal, Colgate, Ajax och Gilllette, till onormalt låga priser.

Se utvalda märken

Hitta butik

.. nära dig

Stort utbud av billiga basvaror och personlig vård

Hos oss hittar du ett stort utbud av helt normala varor – bara billigare. Vår ambition är att kunna erbjuda dig ett stort utbud av Sveriges billigaste basvaror och personliga vårdprodukter.

NORMAL är dock mycket mer än bara fasta, låga priser på vardagens märkesvaror. Det är även en annorlunda och intressant butiksupplevelse, där konstanta nyheter supplerar det fasta sortimentet på mer är 2.000 varor. T.ex. kan man hitta märken som man normalt bara ser utomlands. Det kan exempelvis vara läsken man känner igen från amerikanska TV-serier eller en chokladbar man fastnade för under förra semestern.

Mer om Normal

Vi öppnade den första butiken i Silkeborg i Danmark i 2013 och har sedan dess öppnat mer än 85 butiker utspridda i hela landet. I januari öppnade vi vår första butik i Sverige. Sedan dess har det gått snabbt och vi har nu mer än 30 butiker i Sverige. Tillväxten stoppar dock inte här och vi kommer att fortsätta expansionen med många fler butiker under de närmaste åren. Vårt mål är att erbjuda dig en unik upplevelse varje gång du handlar dina varor hos oss och vi får därför hela tiden nya spännande varor i våra butiker. Det är ofta märkesvaror till dig själv, ditt husdjur eller hushållet. Gemensamt för dem alla är att det alltid är ett fast, lågt pris!

Vi kan konkurrera med betydligt lägre prise på märkesvaror eftersom vi importerar varorna från distributörer överallt i EU. Vi köper varorna där de är billigast, och undviker även dyra mellanled. Du kan därför ofta spara

 

Ett helt normalt nyhetsbrev

I NORMAL’s nyhetsbrev får du nyheter om produkter, kampanjer, tävlingar, events m.m.

Jag accepterar villkoren

  • Ja, tack, jag ger härmed mitt samtycke till att Normal A/S och koncernförbundna sällskap (Samlat benämnt ”NORMAL”) får skicka nyhetsbrev via e-mail och sms med tävlingar, kampanjer och annan markandsföring av NORMALs produkter och butiker.
  • NORMAL får dessutom samla in och använda information om mig och mina aktiviteter, och samköra dessa data med andra upplysningar, som NORMAL redan har eller får från andra sätt, till eksempel från Cookies, bland annat till att göra en profil där man kan anpassa informationen till mig.
  • Jag har fyllt 16 år och har anmält en giltlig e-mail och/eller mobilnummer.
  • Jag kan alltid dra tillbaka mitt samtycke, till exempel i varje nyhetsbrev.
  • Om jag har frågor om mina persondata, kan jag vända mig till den dataansvarige, som är NORMAL A/S, via e-mail till dataprivacy@normal.eu. Ytterligare upplysningar om behandlingen av mina persondata hittas i NORMALs privacy Policy.

Grattis!

Du är nu anmäld och kommer att motta mail med superspännande innehåll!