Ajax rengöringsmedel – se vårt utbud av Ajax produkter

Det är få personer som inte känner till Ajax, när man pratar om rengöringsprodukter. Ajax har varit synonymt med ett rent hem det senaste många åren – ja, faktiskt nästan sedan det blev introduceret på marknaden 1947 av Colgate-Palmolive. Ajax var ett av firmans första riktigt stora märken, och man satsade mycket på success. Därför gick Ajax rengöringsmedel igenom långa utvecklingsprocesser och det hårda arbetet har resulterat i det stora och duktiga märke som vi ser idag. Sloganen ”Stronger than dirt!” är känt över hela världen och deras produkter har nästan kultstatus inom rengöringsvärlden.

Ajax universalrengöring till allt i hemmet

Det har utvecklats ett stort antal olika produkter under namnet Ajax, men deras universalrengöring måste vara en av de mest kända. Ajax universalrengöring kan användas i hela hemmet och produktens speciella formel är skapat utifrån en lång kvalitetsprocess, där det konstant har blivit utvärderat på styrka och sammansättning av ingredienser. Detta har resulterat i ett av de snabbaste och mest effektiva  smutsborttagningsmedel på marknaden – och som namnet indikerar, kan du använda det överallt i hemmet. Kika in hos NORMAL och se vårt utbud av Ajax universal rengöringsmedel.

En massa olika slags Ajax rengöringsmedel

Vi är riktig glada för Ajax och därför har vi inkluderat mer än bara Ajax universalrengöring från märket. Vi har faktiskt ett stort antal produkter från Ajax i vårt stora sortiment. Det är riktigt svårt att hitta något dåligt att säga om Ajax, som bara gör sitt jobb – det håller hemmet rent på ett lätt och effektivt sätt och det är därför inte en slump att det har varit det rengöringsmärke svenskarna har föredragit de senaste många åren.

 

AJAX

Är en del av vårt breda rengöring sortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.