Website-banner-1440x540.jpg

Alama är en professionell italiensk hårvård. Med över 70 års erfarenhet av att utveckla och tillverka hårvårdsprodukter erbjuder Alama högkvalitativ hårvård till bra priser.

Alama har en vision om att alla ska kunna använda produkter av salongkvalitet. Varje dag! Alla har rätt till vardagslyx och produkter som ger ett hälsosamt och välskött hår. Alla Alamas produkter är utan färgämnen, parabener och serien är cruelty free, de flesta är utan SLES (sulfater) och silikoner.

Alama Catchlines

HYDRA - om du har torrt hår eller lockar

REPAIR - om du har skadat hår

COLOR - Om du har färgat hår

FREQUENT - Om du har tunt hår eller tvättar håret ofta

NO-YELLOW - Om du har färgat ditt hår blont och vill ha en kall färg

BrandFix-Products031.JPG
BrandFix-Products034.JPG

Hydra serien

Speciellt utformad för personer med torrt och svår-kammat hår som behöver extra fukt och skydd. Denna serie tränger djupt in i håret för att bibehålla fuktnivån. Samtidigt är den idealisk för personer med lockar. Med hjälp av Argan Oil gör serien håret mjukt, näringsrikt och glansigt utan att tynga ner håret.

Serien innehåller:

Schampo, balsam, hårmask och hårolja

Repair serien

Serien är gjord för personer med skadat hår som behöver extra fukt och omsorg. Med hjälp av keratin blir håret återuppbyggt och reparerat på djupet. Samtidigt skyddar produkterna håret från framtida skador och förhindrar kluvna toppar. Det lämnar håret förstärkt och silkeslent.

Serien innehåller:

Schampo, balsam, hårmask, 5-i-1- miracle uid och bye bye split ends serum

No-yellow serien

En serie silverprodukter som eliminerar oönskade gula och varma toner i håret. Produkterna kan användas i naturligt ljust hår, färgat / blekt hår eller grått hår. Serien är berikad med silkeproteiner, druvextrakt och antioxidanter. Serien får håret att bli isblont och glansigt.

Serien innehåller:

Schampo och leave-in balsamspray

Color serien

Serien är avsedd för personer med färgat hår. Produkterna skyddar och förlänger färgen i hårets, vilket hindrar färgen från att blekna för snabbt. Produktserien innehåller Keratin, Kollagen och Elastin. Det lämnar håret silkeslent och blankt.

Serien omfattar:

Schampo, balsam och hårmask.

Frequent serien

En serie som passar perfekt för daglig användning och kan användas av hela familjen. Serien är effektiv och rengör håret på ett milt sätt. Den innehåller mycket närande vitaminer som lämnar ditt hår friskt och glansigt. Produkterna är idealiska för dig som vill ha volymen och fylligt hår.

Serien innehåller. :
Schampo, balsam och leave-in balsamspray

Hitta butik

.. nära dig