FAMILIE LUFT 1 Herobanner

ALVA intimvårdsserie

ALVA är en danskproducerad intimvårdsserie med ett brett sortiment av produkter utan parfym som alla är speciellt utvecklade till användning i intimområdet. Utöver att hela serien är vegansk är de flesta av produkterna också märkta med Asthma Allergy Denmarks ​allergimärkning Den Blå Krans. 

Det är viktigt att du inte använder vanlig tvål eller bodyshampoo i intimområdet då det kan störa hudens naturliga pH-balans och tvätta bort skyddande fettämnen. Detta kan medföra obalans och irritation. Använder du istället produkter som innehåller mjölksyra och har ett pH-värde som motsvarar det naturligt låga pH-värdet i intimområdet blir det lättare att bevara en god balans i intimområdet. ALVA intimvårdsserie är utvecklad i just detta syfte och hjälper till med att bevara den naturliga bakteriebalansen.

2X INTIM WASH 1 1200X700
ALVA Logo 1200X700 (1)

I serien hittar du ALVA intimtvål i två storlekar och som mousse samt ALVA intim gel till den dagliga intimvården. Dessutom omfattar serien ALVA intim shave gel och ALVA intim balm till intimrakning.

ALVA intimtvål/mousse används till daglig tvätt. Har du behov av uppfräschning under dagen kan du använda ALVA intimdeo som kan användas för dagligt bruk och skyddar mot svett i intimområdet.  

Vid intimrakning är det också viktigt att välja skonsamma och skyddande produkter. Rakning i intimområdet kan nämligen ge små revor vilket ökar risken för hudinfektioner. Från ALVA hittar du både en intim shave gel och en intim balm som är särskilt utvecklade till intimrakning. Precis som resten av ALVA-serien är dessa produkter naturligtvis helt utan parfym.