Aussie SOS Leave In Spray Heat Ny

Aussie Hair Care S.O.S. Instant Heat Saviour Spray

85$

100 ml.

Aussie SOS Heat Saviour Spray är en värmeskyddande spray som är utvecklad för att återuppbygga hår som är torrt och skadat av styling. Sprayen innehåller tasmanska pepparbärsblad som är särskilt motståndskraftiga då de växer i de kallaste delarna av Australien där de står emot frost och vind. Pepparbär och blad har använts i årtusenden av aboriginerna p.g.a. sina näringsrika egenskaper då de är rika på essentiella mineraler.

Denna Heat spray slätar ut håret ögonblickligen och skyddar håret mot skador orsakade av fukt och värme. Den tillför näring till håren och reparerar på djupet. Den är också i en perfekt "on-the-go"-storlek – att ha med i väskan.

Ingredienser:

Aqua, Stearyl Alcohol, Silicone Quaternium-26, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Parfum, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Limonene, Disodium EDTA, Glycerin, Citric Acid, Linalool, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Tasmannia Lanceolata Leaf Extract, Backhousia Citriodora Leaf Extract