Följ oss om du vill

By Veira är en ny hårvårdsserie speciellt utvecklad för den moderna, medvetna personen som väljer produkter med hög kvalitet och utan sulfater och parabener. Dessutom är serien både PETA Vegan och Cruelty Free-certifierad.

"Veira" är en variant av "Vera", vilket betyder "sant", som ligger nära tankarna bakom denna lyxiga serie, som skapats utifrån inspiration från den nordiska naturen och dofterna.

By Veiras 4-serier

Wonderful Nectar – Colour serien

Fresh Seaberry – Repair serien

Spring Lilac – Volume serien

Nostalgic Lilies – Sliver serien

Och dessutom innehåller serien en värmeskyddspray och en Hair Repair mask.

Serien är utvecklad och producerad i Sverige och säljs exklusivt i NORMAL.

Wonderful Nectar - Colour-serien

Serien är gjord för människor med kemiskt behandlat hår och både schampo och balsam ger glans och behåller färgen. Dessutom är serien sulfat - och parabenfri - silikonfri och till och med vegansk.

Fresh Seaberry - Repair-serien

En reparationsserie för kemiskt skadat och behandlat hår. Schampot fuktar och ombygger hårstrukturen och balsam ger en reparerande effekt med proteinkomplex. Serien har också en reparerande hårmask som mjuknar och hjälper håret att återfå sin naturliga glans, hårmasken ska appliceras i tvättat hår och sitta i 3 minuter. Skölj och avsluta med balsam. Dessutom är serien sulfat - och parabenfri - silikonfri och till och med vegansk.

Spring Lilac - Volume-serien

En serie som ger volym till håret med ett milt och närande schampo som samtidigt rengöring och är fyllt med vitamin B5. Serien har också ett närande balsam utvecklat för fint hår, vilket hjälper till att återställa hårets naturliga glans. Dessutom är serien sulfat - och parabenfri - silikonfri och till och med vegansk.

Nostalgic Lilies - Silver-serien

En fuktgivande serie där schampot neutraliserar gyllene toner och stärker hårstrukturen. Dessutom finns det ett balsam som är lugnande och fuktgivande mot det blonda håret. Det hjälper till att återfå hårets naturliga glans och neutraliserar gyllene toner. Dessutom är serien sulfat - och parabenfri - silikonfri och till och med vegansk.

Sweet Oat - Heat Styling Spray

Innehåller en fuktgivande värmeskyddsspray som ger glans och förhindrar splittrade ändar. Det skall appliceras på handduks-torkat hår före styling,

Hitta butik

.. nära dig

Denna hemsida använder cookies till statistiskt ändamål. Cookies

OK