Colgate – stort utbud av Colgate tandkräm och tandborstar

Klassikern. Colgate har många år bakom sig som ett av svenskarnas mest föredragna tandvårdsmärke och det är inte av en slump. Att undervärdera Colgates inflytande i denna värld som vi lever i, hade varit ett stort fel. Colgate är därför ett av världens mest igenkända märke och faktiskt det enda märket som används i hälften av alla hushåll världen över. Colgates produkter blev introducerade för första gången 1873. Innan dess hade firman haft andra intressen och det är värt att nämna att grundaren, William Colgate, dog 16 år innan Colgate sålde de första munhygiensprodukterna. Colgates tandkräm och Colgates tandborste är erkända världen över för den goda kvaliteten och det var därför ingen tvekan då NORMAL skulle värdera om vi skulle inkludera Colgate i vårt sortiment.

Colgate - tandkräm till varje behov

Colgates tandkräm blev introducerat på tub för första gången på 1896. Innan dess blev Colgates tandkräm sålt i stora glasburkar. Colgate-tandkräm säljs i dag i hela världen och är ett av tandläkarnas föredragna tandvårdsmärke. Det fungerar som det ska och det är tack vare att deras fantastiska formel är utvecklad genom många års intern forskning efter den perfekta tandkrämen. Alla människor är dock olika och därför behöver vi olika slags tandkräm. Därför har Colgate skapat en rad olika tandkrämer. En av det mest populära är Colgate Max White. Colgate Max White har, som namnet antyder, fokus på att hålla tänderna vita, hälsosamma och friska. Colgate Max White skiljer sig från Colgates andra tandkrämer genom att ha mer fokus på att hålla tänderna vita. Det är dock långt ifrån den enda Colgate-tandkräm vi har hos NORMAL. Kom förbi och låt dig inspireras av vårt stora utbud.

De bästa Colgate-tandborstarna och munskölj

Det är svårt att använda tandkräm utan en tandborste. Därför har vi såklart sett till så att du kan få de bästa Colgate-tandborstarna i din lokala NORMAL-butik. Colgate-tandborstar sätter en hög standard på munhygiensmarknaden. Colgates tandborstar är mycket erkända inom munvårdsindustrin och detta av en god grund. Det finns en lång rad olika tandborstar eftersom vi alla har olika behov och håller olika på tandborsten. Det är därför viktigt att vi har möjlighet att använda en tandborste som passar perfekt till just oss. Vi har naturligtvis även inkluderat Colgates fantastiska munskölj i våra butiker. Colgates munskölj hjälper dig att börja dagen med en frisk och god andedräkt. Kom förbi NORMAL och se våra stora utbud av Colgates tandborstar och munskölj.

 

Colgate

-Är en del av vårt breda munvård sortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.