Dove – stort sortiment av Dove schampo, deodoranter, body lotion och creme

NORMAL är ett stort fan av ett av världen största skönhetsmärke – Dove. Vi har därför samlat ett stort antal av märkets allra bästa produkter i våra butiker, så att du kan njuta av högkvalitetsprodukter för en billig peng. Dove har en lång och rik historia bakom sig. Märket grundades 1955 och säljs nu i över 80 länder. En fantastisk och välförtjänt utveckling för märket som har arbetat hårt på att förbättra och utveckla sig ända sedan början. Dove säljer produkter för både män och kvinnor och deras sortiment inkluderar allt från schampo, deodoranter, tvål till body lotion. Dove är speciellt kända för deras kampanjer för äkta skönhet där de använder kvinnor av alla olika storlekar för att främja kärlek till kroppen – oavsett hur man ser ut. Kom på besök hos NORMAL och kolla in Doves fantastiska produkter.

Dove deodoranter till alla olika behov

Vi inkluderar självklart Doves deodoranter hos NORMAL. Deras antiperspiranta deodorant skyddar dig mot svettlukt och ger en ren känsla hela dagen. Den är dessutom skonsam mot känslig hud. Dove har tagit hänsyn till våra olikheter och har därför ett stort antal olika deodoranter och antiperspiranter i deras sortiment. Vi har valt ut de bästa och lagt till dem i vårt skönhetssortiment. Därför kan du får härliga Dove-deodoranter till ett fast, lågt NORMAL-pris.

Även Dove schampo, balsam och hårinpackning på hyllorna

Som vi redan nämnt är vi stora fans av Dove. Väldigt stora fans. Därför har vi inte endast sett till att ha Dove deodoranter på hyllorna, utan nu kan du även hitta Doves schampo, balsam och hårinpackning hos din lokala NORMAL-butik. Dove tycker att alla förtjänar fint och friskt hår och därför har de lagt ner många timmars research och uttröttande arbete på att skapa de bästa hårprodukterna. Därför finns det Dove-schampo till alla slags hår, och deras balsam finns även i många olika varianter, så att alla har en möjlighet för att ge håret den lyx som det förtjänar. Om du verkligen vill skämma bort ditt hår har vi även Doves hårinpackning som en del av sortimentet.

Dove body lotion och creme

Dove är ett skönhetsmärke och de har därför självklart också skapat en lång rad fantastiska cremer. Vi har sett till så att du kan köpa några av de allra bästa hos NORMAL. Vi har därför både Dove body lotion och den berömda Dove Silky Bodycreme på hyllorna. Så om du vill vara en bra vän till din hud, kan vi lugnt rekommendera cremer från Dove. De är perfekta till just det ändamålet och vi har såklart flera olika varianter.

Dove

Är en del av vårt breda hudvård sortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.