Garnier: Vackert hår, silkeslen hud – personlig vård i världsklass

Garnier har sedan 1904 skapat skönhetsprodukter med fokus på naturliga ingredienser. Syftet har alltid varit att erbjuda innovativa och effektiva produkter som garanterar vacker hud och välvårdat hår. Och det är det än idag.

Garnier schampo – till den kvalitetskräsna användaren

Håret är en väsentlig identitetsmarkör för många. Därför vill vi hos Normal ge ditt hår bästa möjliga vård. Garnier är känt för en lång rad skönhetskategorier men den absolut mest kända måste nästan vara kategorin med deras egna schampon.

Garnier Fructis: Starkare hår, starkare du

Oavsett om du är på jakt efter mjukt och glansigt hår, att reparera skadade hårstrån eller stärka ditt hår och ge det extra volym så har Garnier Fructis just det schampo, balsam eller hårinpackning som väntar på att bli älskat av dig.  

Stilla hungern med Garnier Hair Food

Garnier har skapat en serie till hungrigt hår: Garnier Hair Food. Garnier Hair Food har tagit allt det bästa frukt har att erbjuda och kokat ner det direkt till dig och ditt hår. Gå på upptäcktsfärd i fruktkorgen efter den fruktsyra som passar behovet för just din hårtyp. Garnier Hair Foods produkter är veganska och med ingredienser av 98% naturligt ursprung: ren näring till själen – och till ditt hår, såklart.

Garnier hårfärg för alla stilar

En text om Garnier ska naturligtvis innehålla ett avsnitt om deras hårfärger.  Garnier hårfärg tar fram det vackra i alla typer av hår - oavsett om du är den mer traditionella typen eller vill gå loss med ett vildare uttryck.

Få maximal färgpresentation med Garnier Olja

Gör hårfärgning till en dans på rosor med Garnier Olja. Garnier Olja är hårfärgsserien till dig som vill ha ut det optimala med din hårfärgning. Garnier Olja säger nej tack till ammoniak – och ja tack till blomsteroljor. Blomsteroljorna gör håret levande, smidigt och glansigt. De aktiva oljorna i färgen maximerar hårfärgningsprocessen: oljan för in färgen djupt i hårfibrerna och förlänger färgens hållbarhet.

Möt världen med hudvård från Garnier

Vårt ansikte är vårt visitkort. Vi vill gärna möta världen med ett öppet ansikte och inte vara tvingade att dölja våra viktigaste attribut. Därför måste vi ta hand om det.  

Garnier Skin Active

Garnier bryr sig om din huds välbefinnande. Därför har de skapat Garnier Skin Active. Garnier Skin Active är en hudvårdsserie med allt det din hud behöver. Inget kan vara så hämmande som en öm och irriterad hud. Garnier Skin Active är alltid en trofast allierad i kampen mot orenheter i huden.  En av de mest populära varianterna till detta är Garnier Micellar Water. Med Garniers Micellar Water kan du lätt och effektivt rengöra huden och ta bort smink – allt på en och samma gång. Garniers Micellar Water lugnar huden och ska inte tvättas av efter användning. Easy, peasy, lemon squeezy.

En kvarts lyx och vård med Garniers ansiktsmasker

Garnier Skin Active förstår att huden kan behöva lite extra uppmärksamhet. Därför har de skapat en rad ansiktsmasker som tar utgångspunkt i det din hud behöver. Oavsett om din hud behöver en förfriskning med vitamin C, som ger din hud ett strålande skimmer, eller om den behöver ett näringstillskott med hyaluronsyra för en återfuktad och mjuk hud har Garnier Skin Active tänkt på dig.

Multifunktionalitet från Garnier BB Cream

Har du bråttom på morgonen och får huden bristande uppmärksamhet på grund av vardagens nödvändiga sysslor? Då är Garnier BB Cream kanske något för dig. Garnier BB Cream är en allt-i-allt-dagkräm som är pigmenterad med mineraler. Garniers BB Cream återfuktar din hud, reducerar synligheten av porer och skyddar mot solens skadliga UV-strålar. Mineralerna förskönar hudens uttryck och ger din hud en jämn och vacker glöd. Det betyder att BB Cream kan ersätta arbetet av en foundation – perfekt för en enkel och snabb vardagslook.

Gör solen säkrare med Garniers solkräm

Garnier gör en dygd av att skydda din hud mot solens skadliga strålar. För även om solen är härlig och D-vitamin är bra måste den avnjutas med en viss omtanke. Solen är nämligen både din huds bästa vän och värsta fiende. Det bästa du kan göra för att skydda din hud är att tillföra näring och vårda den.  

Garnier Ambre Solaire är solkräm till både badälskaren, soldyrkaren och den känsliga barnhuden. Så på med solskyddsfaktorn – ordentligt och i lager – och njut av solen med omtanke och gott samvete.