Nyhet från Gillette

Gillette SkinGuard Sensitive är en revolutionerande nyhet som skiljer sig avsevärt från tidigare Gillette-hyvlar. Den nya modellen använder en ny teknik mellan knivarna som skyddar huden mot irritation genom att absorbera trycket från handen, vilket i sin tur minimerar trycket på respektive blad mot huden. Det hjälper också att sträcka ut huden när du rakar, vilket innebär att bladen kan trimmar håret precis vid ytan, vilket minimerar kontakten mellan rakbladet och den känsliga huden.

Kalla temperaturer och vintertorr luft har antagligen lämnat spår på huden. Vädret tillsammans med rakning kan innebära lätt rodnad och irritation i ansiktet. Men med rätt rutin och rätt produkt blir din hud frisk och välskött. Gillettes nya SkinGuard Sensitive är en ny teknikplan som är speciellt utformad för att vara försiktig mot känslig hud och förhindrar irritation, och Gillette Skinguard ger en mild rakning tack vare den nya tekniken.

Gillette Skinguard utformad för att stoppa irritation

  • SkinGuard-tekniken absorberar också vikten från handen så att knivarna trycker mindre på känslig hud

  • Håller huden mjuk för att skydda den från rakbladet

  • Höjer rakbladet något från huden för att minimera kontakten mellan rakblad och den känsliga huden

  • Unik design med två blad med optimalt avstånd. Rakknivarna är Gillettes bästa blad, vilket minimerar känslan av "drag" i skägget

Steg för steg

1. Förbered ansiktet för rakning. En varm dusch mjukar huden och gör att bladen glider lättare över ansiktet. Använd ansiktstvätt eller skrubb för att ta bort döda hudceller och oljor från ansikte och nacke.

2. Applicera rak-gel. Använd en högkvalitativ rak-gel eller skum för känslig hud som skyddar huden mot irritation. Låt gelén verka i några minuter innan du börjar.

3. Titta alltid på bladet innan du börjar. Om det är gammalt och slitet kan det orsaka obehagliga utslag. Raka med lätta och noggranna rörelser och försök att undvika att dra på samma yta flera gånger. Skölj bladet ofta, och vid behov tillsätt mer rak-gel / skum. Ansiktshår växer i flera olika riktningar, så välj dina drag i den riktning som känns mest bekväm för dig. Nacken är vår mest känsliga yta. Därför bör du ta den här delen till sist så att gelen har mer tid att mjukna huden och håret där. Gillette SkinGuard Sensitive är perfekt för känsliga ytor, eftersom den är utrustad med ny teknik, med optimalt avstånd mellan knivarna, vilket minimerar känslan av "drag" i skägget.

4. Skölj slutligen med kallt vatten för att stänga porerna och torka sedan ditt ansikte med en handduk. Smörj ansiktet och nacken med efterbehandling och fuktgivande ansiktskräm efter behov.

Köp Gillette Skinguard i en NORMAL butik nära dig

Hitta butik

.. nära dig