Gillette rakblad – brett utbud av Gillette Fusion och Venus

NORMAL älskar Gillette! Det kan lika väl göras klart från början – och även om vi skulle vilja, så hade vi haft svårt att hitta rakblad som är på en högre eller samma nivå som Gillette. Gillettes rakblad håller en extremt hög standard och det spelar ingen roll om det är på mans- eller kvinnosidan. Alla deras produkter har gått igenom otaliga kvalitetstest och det har lett till att deras produkter är i världsklass. Föredrar du en säker och bekväm rakning kan du lugnt investera i rakblad från Gillette – så kom till NORMAL och se vårt utbud av billiga Gillette rakblad.

Billiga Gillette rakblad

En stor märkesvara, som Gillette, kan snabbt associeras med dyra priser, och det tycker vi hos NORMAL är synd. Var enda en av våra kunder förtjänar den bästa möjliga rakningen och för att det ska lyckas krävs det bara att man har de bästa möjliga produkterna tillgängliga. NORMAL har därför inkluderat billiga Gillette rakblad i vårt sortiment. Du behöver alltså inte ta pengar från sparkontot, lönekontot eller pensionen för att ha råd till Gillettes rakblad hos oss. Vi har dem nämligen tillgängliga för den klassiska, låga NORMAL-prisen. Vi ser framemot att få besök av dig i din lokala NORMAL-butik! Du är givetvis välkommen att fråga oss om råd angående våra Gillete rakblad. Vårt utbud är så stort att det borde finnas ett rakblad till varje tillfälle och önskemål.

Till männen: Gillette fusion

Ett av Gillettes mest populära varumärken är deras variant ”Gillette Fusion”. Gillette Fusion är skapad med hjälp av en speciell teknologi som ser till att rakningen blir extra behaglig och mjuk. Gillette Fusion är skapad för att göra villkoren för vår hud så bra som möjligt – speciellt ömtålig hud kan använda sig av Gillette Fusion eftersom Fusion-teknologin ser till att rakningen är extra skonsam. NORMAL har länge varit övertygade – vi älskar Gillette Fusion och har därför inkluderat dem i vårt sortiment av rakblad. Vi har även den lite mer utvecklade Gillette Fusion Proglide som bygger vidare på den utmärkta Fusion-teknologin och ser till så att rakningen blir ännu lättare. Kom in hos NORMAL och låt dig inspireras av vårt utbud – vi hoppas att du vill prova våra Gillette Fusion rakblad. För de flesta är första gången inte sista gången…

Kvinnornas val – Gillette Venus

För kvinnor är Gillettes Venus helt klart ett av de mest föredragna valen – och det kan man förstå. Gillette Venus rakblad är utvecklat för att göra rakningen för kvinnor, som ofta kan vara lång och uttröttande, till något positivt. Man har därför lagt extremt lång tid på kvalitetsutveckling, och det kan ses på denna fantastiska produkt. Gillette Venus är en avancerad teknologi som tar steget vidare från standard rakblad. Det är utvecklat för att ge en mjuk och välvårdad hud efter rakning. Rakningen ska inte vara en irriterande plikt, utan det ska vara något avslappnande och härligt som man gör för sin kropp.  Det är filosofin bakom Gillette Venus och därför har vi inkluderat dessa rakblad i vårt sortiment.

Vi har även Gillette gel och Mach 3 rakblad

En bra rakning är endast bra om man har förberett huden ordentligt. Ett bra rakblad är inte tillräckligt, även rakkrämen ska vara i topp. Detta är Gillette givetvis medvetna om och de har därför lagt en massa tid och energi på deras rakkräm. Därför har vi valt Gillette gel i vårt utbud. Det har varit en lång urvalsprocess, men vi har kommit fram till att Gillette gel måste vara en av marknadens allra bästa. Du kan därför komma på besök hos din lokala NORMAL-butik och hitta Gillette gel på hyllorna. Vi har redan nämnt några av Gillettes bästa valmöjligheter inom rakblad, Fusion och Venus, men vi har självklart även Mach 3 i vårt sortiment. De flesta känner igen namnet Mach 3 och det är ingen slump. Mach 3 har varit en av de absoluta favoriterna inom rakblad de senaste många åren och du kan nu få dem billigt hos NORMAL.

 

Gillette

Är en del av vårt breda hårborttagningssortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.