Head and Shoulders – hitta billigt Head and Shoulders-schampo hos Normal

Head and Shoulders grundades 1961 och blev blixtsnabbt enormt populärt inom hårvård. Head and Shoulders blev snabbt ett av världens absolut största schampomärken och 1982 hade de inte bara den största budgeten till reklam, men även störst försäljning av alla schampomärken. Detta är definitivt ingen slump. Head and Schoulders skulle, precis som alla andra nya märken, börjar från botten och hade en hård kamp för att hävda sig själv för nya kunder. De klarade dock uppgiften utmärkt med deras fantastiska schampo och har lojala kunder än idag. Kom på besök hos NORMAL och se vårt stora utbud av Head and Shoulders produkter.

Head and Shoulders schampo – branschledare och innovatör

När det första schampot från Head and Shoulders såg dagens ljus 1961, var det det första som utnyttjade den aktiva ingrediensen ZPT. ZPT är ett ämne som tar bort mjäll och Head and Shoulders visade därmed vägen för en lång rad kommande schampo, som även kunde se fördelarna med detta ämne. Sedan dess har Head and Shoulders aldrig sett tillbaka och de är fortfarande förande inom schampoindustrin i den riktningen – framåt och mot bättre produkter.

Head and Shoulders mjällschampo

Som tidigare nämnt är Head and Shoulders kända för att ha introducerat ZPT som ett sätt att bekämpa mjäll. Deras mjällschampo är än idag ett av deras absolut bästa varumärken och den mest sålda produkten. Head and Shoulders mjällschampo är ett av de allra bästa valen på marknaden och vi erbjuder det billigt hos NORMAL. Kom på besök hos NORMAL och se själv – vi ser framemot att se dig!

 

Head & Shoulders

Är en del av vårt breda hårvård sortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.