Banner Ivy aia.png

Varumärkets historia

IVY AÏA är en ny serie med allergicertifierad, lyxig skönhetsvård till dig som ställer krav på din personliga vård – och som har höga förväntningar på kvaliteten och att kunna skämma bort dig själv. Denna eleganta vårdserie, IVY AÏA, är utvecklad och framställd av farmaceuter i Danmark, så att du ska få de bästa och renaste produkterna i lyxklass – men utan att behöva betala det dyra priset.

  • Utan parabener
  • Utan färgämnen
  • Parfymfri
  • Allergy Certified
  • Utvecklat av danska farmaceuter

Följ med på IVY AÏA’s egna Instagramprofil: https://www.instagram.com/ivy_aia/

Allergy Certified

AllergyCertified är en internationell certifieringsorganisation som grundades i Danmark 2015. När du väljer en produkt med AllergyCertified-loggan, kan du vara säker på att toxikologerna har granskat varenda ingrediens i produkten och gjort en riskbedömning. AllergyCertified arbetar med att certifiera produkter över hela världen så att konsumenten kan välja den mest hudvänliga produkten, oavsett vart i världen de befinner sig. När du ser AllergyCertigfied-loggan på en produkt kan du vara säker på att risken för allergi är så liten som möjligt.

Lahme_01.jpg
Test Rasmus.jpg

Produkterna

IvyAia_Cleansing Mousse.jpg

IVY AÏA Cleansing mousse with Vitamin B3

Mjuk ansiktsrengöring som rensar effektivt och på djupet. Den ger dig en ren, fuktig och härlig hud. Den passar till alla hudtyper och innehåller vitamin B3, även kallat niacinamid, som är antiinflammatoriskt och lugnar hudens rodnad, akne och förhindrar pigmentförändringar. Vitamin B3 förbättrar hudens barriärfunktion och elasticitet.

Masseras in i huden med små runda rörelser och sköljs av med ljummet vatten.

IVY AÏA- Cleansing mousse with Vitamin B3 är Allergy Certified, utan parfym, parabener och färgämnen. Made in Denmark. Utvecklad av farmaceuter.

150 ml.

IvyAia_Skin Tonic.jpg

IVY AÏA Skintonic with Hyaluronic Acid

Mjukgörande och exfolierande skintonic som tar bort de döda hudcellerna och ger dig en mjukare hud. Förbättrar huden så att den lättare kan ta upp fukt och ger din hud en strålade glans. Den är lämplig för normal/kombinerad hud och innehåller hyaluronsyra som är en fuktgivande ingrediens, med förmåga att binda stora mängder vatten, vilket ger huden ett fast utseende. Hyaluronsyra återställer fuktbalansen i huden och ökar förmågan att binda vatten.

Applicera på en bomullsrondell och stryk över ansiktet två gånger dagligt.

IVY AÏA Skintonic with Hyaluronic Acid är Allergy Certified, utan parfym, parabener och färgämnen. Made in Denmark. Utvecklad av farmaceuter.

100 ml.

IvyAia_Face Cream vitamin b5.jpg

IVY AÏA Face cream with ProVitamin B5

En skyddande och fuktgivande ansiktscreme som har en regenererande och lugnande effekt. Cremen har en härlig konsistent som snabbt tränger in och ger en mjuk och välvårdad hud. Den är lämplig för normal/kombinerad hud och innehåller ProVitamin B5, som omvandlas till B5 i huden. ProVitamin B5 har en lugnande effekt och återfuktar huden. Appliceras morgon och kväll på ren hud.

 100 ml.

Face mist - fritlagt.png

IVY AÏA Face Mist

En fuktgivande och vårdande face mist med Maris Aqua, Jojoba och mjölksyra. Den balanserar, återfuktar, förbättrar hudens struktur och friskar upp. Kan användas ovanpå makeup för att fixera eller friska upp huden under dagen. Den kan användas istället för en tonic för att förbättra huden innan dag- eller nattkräm appliceras.

IVY AÏA Face Mist är allergicertifierad, vegansk och utan parfym.

120ml.

Rasmus test 2.jpg
Rasmus test 3.jpg
IvyAia_Face Cream dry skin.jpg

IVY AÏA Moisture face cream

En vårdande och mjukgörande ansiktscreme till torr hud. Återfuktar och bevara hudens optimala fuktbalans. Under vintermånaderna kan den även användas av dig med normal hud, då huden behöver extra vård och fukt. Appliceras morgon och kväll på ren hud.

IVY AÏA Moisture face cream är Allergy Certified, utan parfym, parabener och färgämnen. Made in Denmark. Utvecklad av farmaceuter.

100 ml.

IvyAia_BodyCream dry skin.jpg

IVY AÏA Hydrating body cream

En snabbt absorberande body cream, som ger en silkeslen och fuktmättad hud hela dagen – utan att kladda. Redan efter första gången kommer du känna att din hud har fått näring och blivit återfuktad.

Även den torraste huden kan få nytt liv. Cremen varar länge och är speciellt lämpad för torr hud. Appliceras efter behov.

IVY AÏA Hydrating body cream är Allergy Certified, utan parfym, parabener och färgämnen. Made in Denmark. Utvecklad av farmaceuter.

250 ml.

IvyAia_Micellar.jpg

IVY AÏA Micellar cleansing water

En 3-in-1 sminkborttagning till ansikte och ögon som rensar, stärker och återfuktar. Tar varsamt och effektivt bort smink och smuts, lugnar irriterad hud och ger en fräsch och ren känsla. Lämplig till alla hudtyper, även känslig hud. Användes morgon och kväll på en bomullsrondell.

IVY AÏA Micellar cleansing water är Allergy Certified, utan parfym, parabener och färgämnen. Made in Denmark. Utvecklad av farmaceuter.

200 ml.

Self tan drops.png

IVY AÏA Self Tanning Drops

Brun-utan-sol droppar som ger en naturlig glöd. Lägg till 2-4 droppar till din favorit IVY AïA ansiktskräm eller body lotion. Blanda i dina handflator och applicera på ansiktet och tvätta händerna noggrant efteråt. Om du vill ha smink efteråt, låt den torka i 5 minuter innan du applicerar sminket. Färgen/”brännan” kommer gradvis att byggas upp och varar i 3-4 dagar. Fler droppar = djupare färg. Färgen kommer att vara fullt utvecklad efter 4 timmar. IVY AÏA Self Tanning Drops kan användas varje dag eller vid behov.

IVY AÏA Self Tanning Drops måste blandas med ansiktskräm och får inte användas ensam. Applicera inte på skadad, irriterad eller hyperkänslig hud. Denna produkt innehåller inte solskyddsfaktor och skyddar inte mot solbränna.

30ml

Packshot_EyeCream[1].png

IVY AÏA Eye cream
En härlig och lätt ögonkräm som ger näring och fukt till huden runt ögonen. Ögonkrämen är rik på VitaminE och koffein. Den friskar upp, motverkar mörka ringar och stramar upp huden.

15ml, utsäljspris 49,- kr

Denna hemsida använder cookies till statistiskt ändamål. Cookies

OK