Kinder Choklad – se vårt urval av choklad från Kinder

Kinder Choklad har ända sedan märket skapades framställts av välsmakande kvalitetsingredienser. Och detta helt unika recept har i över 50 år varit grundläggande för den bekanta smaken av Kinder Choklad.

De allra flesta känner till Kinder Choklad och historien om Kinder startar år 1968 i den lilla staden Alba i Italien. Det var här idéen till det Kinder vi känner till idag föddes.

Michele Ferrero växte upp som son till en chocolatier och hans dröm var att skapa choklad av världsklass till barn och ungdomar. Ur den idéen föddes det världskända chokladmärket Kinder Chocolate – en välsmakande godsak framställd med bakgrund i klassiska familjetraditioner.

Kinder Choklad – till barn (och vuxna) i alla åldrar

Den klassiska versionen Kinder Choklad kommer för alltid vara en storfavorit för chokladälskaren men i Kinders över 50 år långa historia har det löpande kommit till nya produkter. När barn blir äldre ändrar sig både smak och intresse – och därför har Kinder anpassat den ursprungliga produkten till olika variationer av den klassiska chokladen. Kinder utvecklar regelbundet nya spännande produkter anpassade efter olika åldersgrupper men grunden förblir densamma: Den välkända, söta, friska mjölkchokladen som vi bäst känner den.  

Genom åren har det skapats en rad unika varianter – bl.a.

  • Kinder Bueno
  • Kinderägg
  • Kinder Cards
  • Kinder Maxi
  • Kinder Joy
  • Kinder Schoko-Bons

Och många, många flera.

Kinder choklad till särskilda begivenheter

Hos NORMAL förnyar och uppdaterar vi regelbundet vårt urval av Kinder Choklad som också anpassas efter säsong. Det gör vi så du kan höja mysfaktorn när din favorithögtid närmar sig!

Kinders klassiska julkalender

Chokladjulkalendrar är – och kommer nog alltid vara – en nödvändig del av en varm och mysig julstämning. Och låt oss bara vara tacksamma för det – för det är ju en riktigt fin liten tradition.

När man nu ändå ska införskaffa en julkalender så kan det ju vara trevligt att skaffa en kalender som innehåller ens personliga favoritmärke – istället för den traditionella och kanske något tråkiga modellen. Kinder har därför sett till att du kan få din favoritchoklad som julkalender. Det är 24 luckor med villkorslös glädje och förväntan – och som självklart innehåller en extra stor överraskning vid ankomsten på julaftons morgon…

Äventyrliga Kinder påskägg

Smaken av Kinder choklad – kombinerad med överraskningselementet som Kinder har blivit så känt för. Ja, ett himmelskt påskägg från Kinder är naturligtvis uppenbart när påskharen är på besök i trädgården. Kinder har alltid både små och stora varianter av sina klassiska Kinderägg när det är dags för påsk. De större äggen innehåller naturligtvis mer choklad – men även en extra stor överraskning…

Hitta butik

.. nära dig