L’Oréal: Det säkra klassiska valet för din skönhetsvård

Ett av världens mest ikoniska och största beauty brands – någonsin. 

Det säger en del och namnet L'Oréal Paris har trots allt varit synonymt med kosmetik och skönhetsvård under en lång tid – och vi vågar därför sätta ovanstående etikett på märket.  

L'Oréal grundades 1907 och har alltså mer än 100 år på nacken i en skönhetsvärld där konkurrensen är benhård.  

Endast de bästa produkterna överlever kundernas kvalitetskrav och L'Oréal bara fortsätter imponera och dra till sig fler och fler nöjda användare, generation efter generation, världen över.

L’Oréal makeup – bli din egen personliga makeup artist

L'Oréal har ett brett utbud av kända kategorier i sortimentet, men deras sminkprodukter har en alldeles särskild status.

L'Oréal har en vision om att ge alla människor möjlighet att vara sin egen personliga konstnär. L'Oréals makeup har därför skapats utifrån villkoren att vi alla ska ha möjlighet att lägga en fin makeup – utan att spräcka budgeten.  

L'Oréal makeup har en bred och varierad färgpalett så du med hjälp av regnbågens alla färger kan sätta en unik prägel på ditt utseende.

Den ovärderliga mascaran

Man ska kyssa många grodor innan man hittar den rätta. L’Oréal har just den som blir din nya favoritmascara – oavsett om ditt behov är längre, mer fylliga eller vattenfasta fransar.

L’Oréal har helt enkelt utvecklat en massa olika varianter så du både kan få markerade, definierade ögon som ger dig skärpa – eller en mer dämpad och naturlig look.  

Hållbarhet är högsta prioritet – så du slipper pandaögonen i slutet av utekvällen.  

Säkra basen med L’Oréal foundations

L’Oréals foundations är det perfekta valet om målet är en foundation som ger jämna övergångar och smälter in bra med huden – och som passar med din hudtyp och din önskade täckning.

Få en perfekt, naturlig finish – och massor av fukt till huden. Gå på skattjakt bland de olika nyanserna och se till att du får helt rätt bas för din hud.  

L’Oréal hårfärg – en tvättäkta klassiker

Alla kan ha lust att skapa en ny look någon gång då och då. Ett enkelt sätt att åstadkomma detta är genom en god kvalitetshårfärgning. Det finns massor av produkter för att genomföra uppgiften men få gör jobbet bättre än L'Oréal.

L'Oréal hårfärg får fram det vackra i alla typer av hår – och det är oavsett om du är ute efter en klassisk look eller ett mer seriöst uttryck.

L’Oréal har nämligen både toningsfärger, semipermanenta samt permanenta färger för att täcka de grå hår som eventuellt tränger sig på.  

L’Oréal Colorista – frihet och vackra färger

När L’Oréal först dök upp på banan med Colorista-sortimentet gick den starka entusiasmen att ta på. Nu fanns det äntligen en serie som gav fullständig frihet att undersöka och prova nya looks – utan att kompromissa med tillvägagångssättet.

Colorista öppnar upp för ett unikt färgspektrum där både sprays, washouts och blekning ger dig möjlighet att ge uttryck för just din personlighet.

L’Oréal schampo och hårvård

L’Oréal har länge varit ett av världens mest föredragna brands för schampo och hårvård och det beror inte minst på att de har dedikerat en hel serie till det – nämligen Elvital.

Du kan faktiskt klicka dig in och gå på skattjakt bland härliga Elvital-produkter på denna sida.

L’Oréal Men Expert

En gång i tiden var det otänkbart att män skulle använda skönhetsprodukter men idag är det fullständigt normalt och det beror bland annat på det stora urval männen nu har att välja mellan.

Särskilt från sortiment som L’Oréal Men Expert.

Vård till ansikte och hår

L’Oréal Paris har utvecklat hudvårdsprodukter som passar perfekt till männens ofta grova och hårda hud som typiskt sett mår bra av en massa fukt och energi.  Det gäller särskilt de män där den dagliga rakningen kan ta hårt på hudens naturliga försvar och här är det exempelvis extremt viktigt med en bra fuktkräm som kan ge huden den näring den behöver. Dessutom har L’Oréal självklart schampo, deo och bodywash som är särskilt utvecklade för män. Ett namn som Men Expert utlovar en standard att leva upp till – och det vågar vi absolut säga att L’Oréal gör!

Ta hand om din hud - både natt och dag - med L'Oréal ansiktskrämer

L'Oréal ansiktskrämer ger ditt ansikte fukten den behöver. Krämerna innehåller strategiskt utvalda, aktiva ingredienser som i kombination skapar en frisk hud med mycket liv och glöd. Du kan bekämpa den betungande effekten av ålder på huden och bibehålla en ung, fyllig hud - och säkerställa en god hudvårdsrutin med vårt stora urval dag- och nattkrämer.

Få L'Oréal dagkräm för alla hudtyper

För att få en glödande, fyllig hud som är full av hälsa. Det är L'oréals ultimata ambition med deras dagkrämer, och det måste sägas att de har lyckats. Hos NORMAL har vi ett stort urval dagkrämer som täcker alla behov - oavsett om din hud behöver en stor boost, eller om du bara behöver en "säker" fuktkräm som kan ta dig igenom i genom vardagen på ett säkert sätt.

Få L'Oréal nattkräm - sovande hudåterhämtning

När du sover återhämtar du dig. Din hjärna bearbetar dagens intryck och upplevelser, och din kropp förbereder sig för den kommande dagen,

Det gör din hud också. Det är därför det är viktigt att ge det så bra förhållanden som möjligt - och du gör det med rätt nattkräm. L'Oréal nattkrämer tillför fukt och näring medan du sover, så du är garanterad en mjuk och härlig hud nästa dag.

 

L´Oreal

Är en del av vårt breda hårvårdsortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.