L’OR kaffe – stort urval av kaffekapslar av hög kvalitet

Det säkra valet av kvalitetskaffe – som inte kostar en förmögenhet. Beskrivningen av L’OR kan nästan inte skrivas på något annat sätt. Det gyllene kaffet som kännetecknas av en intensiv och aromatisk smak har med tiden blivit globalt känt som en kopp kaffe som bara aldrig gör en besviken. L’OR kaffe är odlat efter hållbara odlingsmetoder och är 100% UTZ-certifierat. Kaffet är uteslutande framställt på bönor från Papua Nya Guinea och Colombia och de exotiska platserna med extremt varma väderförhållanden ger en komplex och djup smakprofil.  

Alla kaffebönor är från Arabica-plantan som karaktäriseras av en hög intensitet och massor av smak.

L’OR kaffekapslar – en säker vän för kaffekännaren

Med L’OR kaffekapslar kan du göra kaffe av baristakvalitet – därhemma. L’OR kaffekapslar är nämligen specifikt designade för att passa en Nespressomaskin så du själv kan agera hemmabarista (om du nu äger en sådan maskin). Kapslarna innehåller endast särskilt utvalda L’OR kaffebönor – och det märks på smaken! De smarta aluminiumkapslarna bevarar varje bönas unika arom som komprimeras i de små behållarna. Kapslarna är 100% lufttäta så ingen smak går förlorad.

Luta dig tillbaka – och njut av en härlig kopp färskbryggd kaffe.  

L’OR Espressokapslar

L’OR Espresso kännetecknas av att kaffet bryggs under högt tryck vilket man känner på den djupa smaken. Användningen av vatten är mindre än vid t.ex. Lungo och det ger mer kraft och intensitet. Eftersom Espressokapseln är så efterfrågad har vi också ett stort urval. Nedan presenterar vi 2 av L’ORs mest populära kaffekapslar i Espresso-”genren”.

Varianten Splendente

Kaffekapseln Splendente karaktäriseras särskilt av den mjuka nötsmaken och en behaglig fräsch citrusfinish. Med härlig arom och elegant skum på toppen är Splendente ett praktexempel i L’ORs Espresso-familj. Med en intensitet på 7 lägger den sig precis i mitten av skalan – inte för vild och inte för mild.  

Varianten Forza

Forza präglas av en explosiv kombination av ek och lakrits – och det ger smak som är värd en guldmedalj. Forza har en intensitet på 9 och placeras därmed i den kraftfulla änden för kaffe från L’OR. Det är inte för den ”känsliga” kaffedrickaren men om du vill ha massor av smak och äventyr för pengarna kan det vara rätt kaffe för dig.   

NORMAL säljer två varianter: 10-pack och 20-pack. Till dig som bara vill prova – och till dig som redan är såld.  

L’OR Lungokapslar

Lungokapseln bryggs med dubbelt så mycket vatten som Espresso – men med samma mängd kaffe. Det ger en mycket mildare kopp kaffe som går att njuta av under en längre tid.  Effekten är därför inte lika ”hårdslående” som Espresso och smaken är markant mildare. Det gör Lungo perfekt för det rutinenliga morgonkaffet – eller till den trevliga eftermiddagskoppen i gott sällskap.

Lungokapseln är en av L’ORs mest populära kapslar och därför har vi ett stort urval av den. Nedan presenterar vi 2 av L’ORs mest populära kaffekapslar i Lungo-”genren”:

Varianten Profondo

Spröd mandel och mjuk lakrits. Så är Profondo uppbyggd och det ger en helt unik smakupplevelse som är både intensiv och kryddig. Toppen pryds av ett vackert skumlager som ger en vacker finish med sin bronsaktiga färg.  Med en intensitet på 8 lägger sig Profondo lite över medel och passar därmed till den lätt ”tränade” kaffedrickaren som vill ha massor av smak utan att ta överhand.  

Varianten Elegante

Elegante har en fräsch fruktarom där särskilt svarta vinbär och citrus markant träder fram. Kaffet doftar härligt av blomster och vår och det ljusa skummet ger en elegant finish. Med en intensitet på 8 ligger Elegante på samma nivå som Profondo och passar därmed till den rutinerade kaffedrickaren som vill ha lite mer än ”det sedvanliga”.