Starta revolutionen med Makeup Revolution hos NORMAL

Ny dag – nytt uttryck. Ditt ansikte kan liknas med en målning och varje dag är en ny möjlighet att skapa ett mästerverk. Det kan dock snabbt bli en dyr affär om du ska ha möjlighet att uttrycka dig kreativt. Makeup ska vara roligt och experimenterande – inte dyrt och besvärligt. Därför har vi samlat ett stort urval av produkter från Makeup Revolution hos NORMAL.

Med Makeup Revolutions produkter kan du lägga en lätt vardagsmakeup eller slå dig lös med full glamour. Oavsett hur du svingar penseln har Makeup Revolution produkterna till dig.

Makeup Revolution paletter till dig som inte vill låta dig nöjas

Oavsett om du vill ge Kim K en rejäl kamp med din contouring, eller enbart vill lägga en bronzer för illusionen om solkysst hud så har Makeup Revolution paletten till dig. Det kan snabbt verka som något av en utmaning att välja rätt produkter för din look – men Makeup Revolution har gjort det enkelt för dig: Deras paletter är sammansatta med just de färger som krävs för att definiera ditt ansikte och framhäva just dina attribut. Färgerna kan användas på kors och tvärs så du tryggt kan mixa och matcha som du vill.

Dance all night med Makeup Revolution

Få saker är så frustrerande och irriterande som makeup av dålig kvalitet som saboterar en fin utekväll. Därför har Makeup Revolution investerat otaliga timmar i att utveckla en makeup som bara håller. Du kan då skapa definerande looks med halo cut crease – eller köra på med en klassisk smokey eye. Du kan, kort sagt, skapa en mängd olika looks med Makeup Revolution – ja, endast fantasin sätter gränser.  Och du kan lugnt räkna med att slippa pandaögonen sent om kvällen. Du är trygg med Makeup Revolution.

Skönhet har många ansikten

... och Makeup Revolution har produkter till alla. Makeup Revolution tycker att kvalitetsmakeup ska vara tillgängligt för alla oavsett kön, ålder, etnicitet eller sexualitet. Hos Normal står vi enade. Makeup Revolution skapar makeup till mångfalden. Och just det är faktiskt märkets DNA. Att sortimentet skiftar ofta. Efter tidens trender. Efter dina önskemål. Efter vad du har behov av.