Max Factor – stort utbud av Max Factor mascara & foundation

”Max Factor – The makeup of makeup artists”. Det finns inte många slogans som är mer igenkända än denna och det är tack vare Max Factors stora globala inflytande. Max Factor grundades 1909 av Maksymilian Faktorowicz och har sen dess vuxit till ett av världens ledande kosmetikamärken. Grundaren Maksymilian Faktorowicz var faktiskt den första som använde sig av ordet ”makeup” officiellt. När märket var nytt specialiserade det sig i smink till film, och det var på det sättet märket fick ekonomisk frihet till att utveckla sig och rikta sig även till ”vanliga människor”. Idag är Max Factor ett globalt märke och säljs i en rad länder över hela världen.  Det hör till eliten av sminkmärken och är speciellt känt för klassikerna i sortiment, klassiker som gör att kunderna återkommer. Det var ingen tvekan då NORMAL skulle bestämma sig för om Max Factor skulle inkluderas i vårt skönhetssortiment. Det blev en rungande ’ja!’.

Billigt smink från Max Factor hos Normal

Max Factor är specialist inom sminkkonsten. Deras slogan ljuger inte - deras smink föredrages av makeup artister i hela världen. Max Factor har ett stort antal olika produkter i deras sortiment. De specialiserar sig inte enbart inom en viss slags smink – de har därmed både klassiker som mascara, läppstift, nagellack och ögonskugga i deras utbud, och detta är bara en bråkdel av många varor. Hos NORMAL försöker vi inte dölja vår entusiasm för Max Factor och därför har vi valt att erbjuda ett stort utbud av några av deras bäst sålda produkter. Du kan därför få billigt Max Factor-smink i våra butiker. Vi hoppas att du vill komma på besök och låta dig inspireras av vårt stora utbud. Vi tvekar i alla fall inte med att rekommendera Max Factor-smink till alla som kommer förbi – och det hoppas vi såklart att du gör.

Max Factor mascara för alla behov

Smink är en integrerad del av vår vardag och det är därför viktigt att man har tillgång till de bästa produkterna. Hos NORMAL hittar du ett stort utbud av mascaror från Max Factor och vi vill gärna ge våra kunder möjligheten att köpa Max Factors klassiker till ett fast, lågt pris varje dag. Det kan vara svårt att se fördelarna med varje sminkprodukt, och därför kan du mer än gärna fråga våra duktiga medarbetare om råd. Vi kommer göra vårt bästa för att rådgiva dig om våra mascaror från Max Factor. Så kom på besök hos Normal och se vårt stora utbud av mascaror från Max Factor. Vi har bl.a. Sveriges bäst sålda mascara 2000 Calories, som du kan köpa för ett onormalt lågt pris. Vi vågar nästan garantera att du blir imponerad – de blev vi i alla fall efter att ha lärt oss mer om märket.

Max Factor foundation

Vi kan inte har ett stort utbud av Max Factor utan att ha foundation. Foundation är grundstenen i en bra sminkning, de ger en bra bas på huden. De flesta känner redan till Max Factors foundation och har redan använt den. Därför var det ett självklart beslut att ha den som en fast vara i vårt sortiment till ett fast, lågt pris. Vi hoppas att du kikar förbi hos din lokala NORMAL-butik och spanar in vårt utbud av Max Factor – vi har mycket av det och det skulle vara konstigt om det inte finns något som passade just dig.

Max Factor

Är en del av vårt breda smink och kosmetika sortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.