Maybelline – Maybelline smink, mascara & foundation

“Maybe it’s Maybelline!” En av världens mest ikoniska slogan och synonymt med märket bakom den, Maybelline. Maybelline har dominerat marknaden i så många år nu att man måste ha missat en stor del av sminkbranchens utveckling, om man inte känner till Maybellines inflytande på trenderna inom kosmetikaindustrin. Maybelline har skapat fantastiskt smink i så många år, till så många länder, att de flesta världen över någon gång i sitt liv har stött på en Maybelline produkt. Vi på NORMAL har heller inte missat Maybellines fina kvalitetsprodukter – vi har samlat ett stort antal av deras bästa och populäraste produkter i våra butiker, och vi hoppas såklart att du vill kika förbi och se vårt utbud.

Hitta billigt Maybelline-smink hos Normal

Alla med intresse och passion för smink borde prova sig fram med Maybelline. Därför har NORMAL sett till så att du kan få Maybellines smink till ett fast, lågt NORMAL-pris i våra butiker. Du kan alltså närsomhelst besöka din lokala NORMAL-butik om du känner för att betala lite mindre för ditt Maybelline-smink. Och detta gäller för Maybelline Mascara, foundation, nagellack, eyeliner och läppstift – och ännu mer. Alltså alla dina favoriter. Kom förbi och bli inspirerad – det är faktiskt så bra som det låter.

Maybelline mascara och eyeliner

Maybelline har lagt ner oändligt många timmar och många års forskning på att utveckla några av de bästa sminkprodukterna i världen. Några av sminkanvändarnas absoluta favoriter är mascara och eyeliner, och vi har självklart skaffat dessa produkter till våra NORMAL-butiker. Speciellt Maybellines mascara har blivit en välkänd produkt, som har nått nästan extrema nivåer av populäritet över hela världen. Och det kan man mycket väl förstå. Maybelllines mascara håller en väldigt hög kvalitet, utan att vara särskilt dyr. En optimal kombination om man är intresserad av smink som fungerar och inte kostar en förmögenhet. Om du inte är säker på vilken Maybelline mascara du ska välja, är du givetvis välkommen att fråga en av våra duktiga medarbetare.

Maybelline foundation, puder och concealer till alla tillfällen

Även fast Maybelline Mascara nog är Maybellines populäraste produkt, har vi såklart även skaffat ett stort antal av Maybellines andra produkter. Dessa inkluderar både foundation och puder, som du hittar i flera olika varianter hos NORMAL. Det är dumt att lura sig själv på Maybelline foundation och puder. Vi är alla olika och har olika förhållanden till smink – vissa använder mycket varje dag och andra använder bara lite smink vid speciella tillfällen. Som tur är kan Maybellines foundation och puder användas av alla till alla olika tillfällen, och det är huvudorsaken till att vi har valt att inkludera dem i vårt sortiment av Maybelline-produkter. Vi har självklart även de populära Maybelline concealers i vårt sortiment. T.ex. har vi Age Rewind och Fit Me, som kan köpas till ett fast, lågt pris hos NORMAL. Dessa har snabbt blivit några av kundernas favoriter, vilket vi mycket väl kan förstå. Allt detta kanske låter för bra för att vara sant – billigt smink från Maybelline, som inte är på erbjudande? Men det är sant, och vi rekommenderar att du själv kikar förbi och spanar in det.

Maybelline

Är en del av vårt breda smink och kosmetika sortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.