Oral B tandborstar och borsthuvuden – rena tänder med modern teknologi

Tandborstning. För någon en tråkig plikt – för andra en behaglig rutin. Oavsett vilket läger du tillhör så ska det ju göras. Och gärna på rätt sätt.  Oral B’s tandborstar har i åratal hjälpt svenskarna att få vita, sunda och starka tänder, och de elektriska tandborstarna har blivit extra populära – för att de helt enkelt säkerställer att vi genomför vår tandborstning ordentligt.

Hos NORMAL har vi ett stort urval av de bästa modellerna från gamla goda Oral B.

Oral B tandborstar – kvalitet sedan 1951

Vitare tänder och mindre plack. Målsättningen låter bekant för majoriteten av oss som troligen griper tag i tandborsten ett par gånger om dagen. Målsättningen är densamma även för Oral B. Det ska vara enkelt att borsta tänderna – och det ska vara enkelt att göra det riktigt.

Oral B’s ikoniska elektriska tandborstar

Med Oral B’s elektriska tandborstar får du – utöver mindre plack och vitare tänder – sundare och starkare tandkött med effektivt tandköttsskydd.  Det är just det tandborstarnas speciella teknologi står för. Du kan räkna med precisa vinklar, stor effekt och fina resultat – på både över- och undersida.  

Oral B tandborsthuvuden – till dig som vill göra din tandläkare glad

Det sker för det mesta alldeles för sällan – men jo, tandborsten ska alltså bytas regelbundet. Och om du har en elektronisk variant ska tandborsthuvudet faktiskt bytas ut minst lika ofta. Du har nog hört rekommendationen ett par gånger eller sjutton från din tandläkare – och här kan vi tillägga att Normals butikschefer håller med… Vi har alla olika vanor för tandborstning. Några av oss är av den hårda typen som sliter ner ett tandborsthuvud på ett par veckor. Andra kan klara sig ett par månader eller tre. Oavsett vilket behov du har är det nog för det bästa – och inte minst mest behagligt – att borsta tänderna med en ny fräsch tandborste.

Om du nu är typen som trycker lite för hårt under tandborstningen så finns det faktiskt hjälp att få. Oral B har också tandborsthuvuden med en särskild trycksensor som markerar om trycket är för hårt.

Oral B tandkräm

En god tandkräm är en helt essentiell del av en god munhygien. Både smak, friskhet och känsla ska vara på plats – och tandkrämen ska självfallet också fylla sin funktion. En tandborste kan inte ge vita tänder på egen hand – det ska naturligtvis till en god tandkräm. Oral B har utvecklat en helt egen modell som kompletterar tandborsten på ett optimalt sätt.  Dessutom är deras särskilda formula, som exempelvis ses i varianten Pro Expert, designad för att skydda emaljen. Den är utvecklad i samarbete med tandläkare och skyddar de områden där tandläkare oftast ser problem.  

Ett världskänt varumärke som håller stilen

Det är enkelt att beskriva Oral B – paradoxalt eftersom det talar för sig själv. Det är svårt att hitta en användare av Oral B’s produkter som har något negativt att säga om märket.  Anledningen är att tandborstarna gör just det som krävs av dem. Oral B håller dina tänder rena och vita, din mun frisk och ditt tandkött sunt.  

Vad mer kan man förvänta sig?