Pure Care Topbanner

Pure & Care ansiktsserum finns i 7 olika varianter, som täcker de hudvariationer vi har i Skandinavien, om du har problemhud eller bara vill pigga upp eller strama upp så har vi något serum som passar dig. Pure & Cares serum tillför fukt, kollagen och vårdar huden.

Produkterna är fria från konstgjorda färgämnen, fyllmedel, parabener och tillsatser. Pure & Care serums är gjorda av bland annat växtextrakt, biologisk fermentering och har inte testats på djur.

Klicka på bilderna för att läsa mer om de olika serum, deras användning och innehåll

Vitamin C Serum

Pure & Care Vitamin C Serum tränger in i huden och tillför den fukt som huden saknar och minskar därmed fina linjer och rynkor i huden. Den stramar huden och ger den lyster.  Vitamin C Serum är lika lämplig för ung, problematisk hud som mogen och torr hud med irritationer. Den ger huden en frisk look och lugnar huden. Kan även användas efter solning.

EGF Serum

Pure & Care EGF Serum hjälper till att bygga om din huds naturliga struktur. Daglig användning optimerar hudens hälsa och huden får en jämnare yta. När serumet används dagligen kan resultaten ses inom ca 2 veckor och förbättras ytterligare vid fortsatt användning.

EGF är ett tillväxtfaktorprotein i serumform som reaktiverar hudens egen genetiska förnyelseprocess för att öka kollagen och elastinproduktionen samtidigt som den ger en frisk och jämn yta. Hudens åldringsprocess reduceras och tydliga åldringsmärken minskar. EGF Serum hjälper till att bygga upp hudens naturliga struktur.

Kan användas i kombination med Pure & Care Derma Roller

Det rekommenderas att Pure & Care EGF-serum användas omedelbart innan det rullas med Pure & Care Derma Roller på grund av dess helande effekt. Därefter ska huden behandlas med antingen Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum, beroende på önskad effekt.

Serum1 600x350.png
Serum2 600x350.png

Hyaluronic Acid Serum

Pure & Care Hyaluronc Acid Serum tränger in i huden och tillför fukt, vilket reducerar fina linjer och rynkor i huden. Detta effektiva serum berikar huden med unika fuktgivande extrakt av växter och näringsämnen som absorberas och lagras i huden. Detta serum är lika lämpligt för ung, problematisk hud som för mogen och torr hud med irritation. Hyaluronic acid serum kommer att balansera huden och göra den mjuk, fin / slät och jämn.

Ger fukt till torr, trött och matt hud

Hjälper till att balansera hudens fuktinnehåll

Minskar fina linjer och rynkor

Stimulerar hudens kollagenproduktion

Collagen Serum

Stimulerar hudens kollagenförnyelse

Förbättrar hudens elasticitet

Minskar fina linjer och rynkor

Hjälper till att balansera hudens fuktinnehåll

Detta serumkoncentrat minskar synligt utseende av rynkor och fina linjer. Med det höga innehållet av lösligt kollagen hjälper vårt serum huden att bli jämnare, fast och förbättrar hudens elasticitet.

Witch Hazel Serum

Kontrollerar hudens produktion av fett och olja.

Optimerar hudens pH-värde.

Minimerar stora porer.

Hjälper att minska akne och finnar

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum hjälper inte bara till att balansera hudens oljesekretion och minimera stora porer, men visar sig också vara effektivt vid avlägsnande av akne och finnar. När serumet används dagligen kan resultaten ses inom ca 2 veckor och förbättras ytterligare för fortsatt användning.

Snail Serum

Ger fukt och glöd för torr, grå och tråkig hud

Ökar hudens elasticitet avsevärt

Verkar läkande på orenheter, ärr och rynkad hud.

Lämnar huden mjuk och slät

Pure & Care Snail Serum kan omedelbart berika huden med fukt utan att lämna den fet. Detta serum kan minska rynkor och öka hudens elasticitet, samt accelerera hudregenerering och reparera skadad hud.

Tea Tree Oil Serum

Återställer hudens bakteriella flora.

Optimerar hudens pH-värde.

Motverkar bakterier

Hjälper att avlägsna akne och finnar.

Tea Tree Oil har flera fördelar: Användning av oljan dagligen kommer både synligt att minimera hudproblem och se till att huden håller sig frisk.

Att samtidigt ha torr hud och finnar är helt normalt. Var försiktig så att du inte använder för starka produkter som torkar ut huden i kampen mot oren och skumpig hud. Om du torkar ut huden kommer huden att börja producera mer fett, vilket i sin tur kan orsakar mer finnar och oren hud.

Tea Three Oil håller huden fuktig med naturligt fett som ger näring till huden och hjälper till att hålla den frisk.

Pure & Care Tea Tree Oljeserum innehåller fuktgivande ingredienser som binder fukten till huden

Hitta butik

.. nära dig