PURE & CARE - Witch Hazel Serum.png

Pure & Care Witch Hazel Serum

76$

Witch Hazel Serum

Kontrollerar hudens produktion av fett och olja.

Optimerar hudens pH-värde.

Minimerar stora porer.

Hjälper att minska akne och finnar

Pure & Care Witch Hazel Oil Serum hjälper inte bara till att balansera hudens oljesekretion och minimera stora porer, men visar sig också vara effektivt vid avlägsnande av akne och finnar. När serumet används dagligen kan resultaten ses inom ca 2 veckor och förbättras ytterligare för fortsatt användning.

Aktiva ingredienser:

Witch Hazel: rengöring och lugnande.

Hyaluronsyra: Boostar hudens fuktinnehåll, motverkar inflammation och ger fukt

Ceramid: Naturligt bindemedel som hjälper till att fuktgiva huden


Witch Hazel Extract är en ingrediens med mycket höga antioxidantegenskaper som hjälper till att rengöra huden och minska porerna. Det behåller också fukt i huden utan att ändra PH-nivå, vilket förhindrar ytterligare irritation. Anledningen till att Witch Hazel är så effektiv i hudvård beror på dess antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Som vi alla vet är akne och finnar typiskt / vanligtvis orsakas av överskott av fettuppbyggnad och bakterier. Genom att använda Witch Hazel till din akne-behandling kommer det att eliminera dessa bakterier samt förhindra ytterligare utbrott och infektion.

 

Kan användas i kombination med Pure & Care Derma Roller

Det rekommenderas att Pure & Care Witch Hazel-serum används omedelbart före rullande med Pure & Care Derma Roller på grund av dess helande effekt. Därefter ska huden behandlas med antingen Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum beroende på önskad effekt.