Massa Scholl-produkter – hitta billiga nagelfilar och elektroniska fotfilar från Scholl hos Normal

Scholl grundades 1907 av Dr. William Mathias Scholl som hade en klar vision för sitt märke: Han ville skapa produkter som utnyttjade förståelsen av fotens funktion i förhållande till resten av kroppen. Dr. Scholl lade ner många år på att forska inom sin stora passion: Fötterna. Hans kunskap visade sig att vara värdefull eftersom han kunde starta det framgångsrika företaget, som vi i dag känner till som märket Scholl. Under hela 1900-talet har Scholl arbetat outtröttligt på att skapa produkter som hjälper dina fötter att ha det så bra som möjligt. Idag är Scholl speciellt kända för deras nagelfil och fotfil och dessa kan du givetvis hitta i hyllorna hos NORMAL. Vi håller helt och hållet med Scholl: Det är viktigt att ta vara på sina fötter och därför är endast de bästa produkterna tillräckligt bra. Och vi tvekar inte när vi säger att Scholl definitivt hör till den kategorin.

Billiga Scholl-produkter

Hos NORMAL strävar vi efter att skämma bort våra kunder så mycket som möjligt. Ett av sätten vi gör det på är genom att erbjuda stora och kända märkesvaror till fasta, låga NORMAL-priser. Scholl är ett av dessa stora märken. Fotvård är en vigtig del i att bibehålla en hälsosam och frisk kropp och du ska självklart vårda dina fötter med de allra bästa produkterna. Scholl har många av dessa produkter och vi har inkluderat de allra bästa i våra NORMAL-butiker. Du är mer än välkommen att hälsa på hos NORMAL och se dig omkring för att bli inspirerad. Om du känner för det, får du givetvis mer än gärna fråga våra medarbetare om råd – de vill säkert hjälpa sig så gott de kan.

Scholl fotfil – vägen mot fina och friska fötter

Scholls fotfil är ett av de bästa och mest effektiva sätten att ta bort hård hud och generellt få fina och friska fötter. Det nyaste tillskottet i Scholl-familjen är deras elektroniska fotfil, Velvet Smooth, som tar bort hård hud på ett skonsamt och effektivt sätt. Den är perfekt för dina känsliga fötter utan att det tar en evighet att ta bort den hårda huden. Det är en perfekt balans som gör Velvet Smooth till en av de mest populära fotfilarna ute på marknaden. Scholls fotfil har en ergonomisk design, vilket betyder att den är både behaglig och lätt att använda. Det är lätt att nå fötterna och inte en jobbig kamp varje gång du ska vårda dina fötter. Är du inte säker på vilken hastighet du ska använda, bör du bedömma hårdheten och tjockleken på din hud noggrant. Om din hud är väldigt hård och du vill att behandlingen ska gå snabbt, bör du välja en högre hastighet.

Scholl nagelfil för bra nagelvård

Scholl har givetvis även skapat en fantastisk nagelfil av hög kvalitet. Även denna har fått namnet Velvet Smooth. Du får tre olika huvuden med Scholl Velvet Smooth, en som slipar, en som filar och en som polerar dina finger- och tånaglar. Den är en perfekt kompis i jakten på fina och friska naglar. Scholl Velvet Smooth nagelfil är lätt att använda och ger dina finger- och tånaglar ett friskt och skinande utseende. Scholls nagelfil används i fyra lätta steg: Man börjar med att fila och forma nageln. Härefter jämnar man till nageln. På det viset jämnar man ut förhöjningar. Under steg 3 polerar man naglarna för att ge dem en frisk glans. Oavsett vad du behöver, så har vi det som du önskar för att vårda dina naglar på rätt sätt.

Scholl

Är en del av vårt breda kropsvård sortiment. Klicka på bilden för att se hela kategorin.