Den största trenden just nu är att likna sig själv i den bästa möjliga versionen! Låt bli med att kolla på vad mode dikterar, utan hitta den stil som passar dig och den du gillar som bäst.

För oavsett om du har en kort ”crop”, en slarvig toffs eller en inbakad fläta, är en bra dag först och främst identisk, med hur du känner när du tittar dig själv i spegeln.

Stylista är L'Oréal Paris senaste nyhet med ett äkta "cool cat kit" - åtta olika stylingprodukter, utvecklade för åtta olika frisyrer!

L'Oréal Paris Stylista Sleek Stylingspray

Dags att skruva upp värmen för den heta, blanka looken! Upptäck Stylista The Sleek Serum Hair Styling Heat Protector med acaiolja L’Oréal Paris, ett säkert och lättanvändligt serum som skyddar håret mot värmeskador upp till 230°C. Säker och lätt att använda. Perfekt till blanka frisyrer, som en stram hästsvans eller seriöst raka looker. Formulan är utan silikon för en naturlig känsla, känns inte fet och motverkar flygigt och frissigt hår. För en omedelbart mjuk och blank frisyr med naturlig rörelse i håret samt en silkesmjuk finish som håller upp till 24 timmar.

1. Applicera styling-serum på fuktigt hår innan du fönar. 2. Platta håret med plattång. 3. Applicera en liten mängd produkt på ditt torra hår för att motverka flygigt och frissigt hår.

The Sleek Serum

L'Oréal Paris Stylista Braids Stylingspray

Upptäck vår lättanvändbara Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream fra L’Oreal Paris. Från fiskbensflätor till boxarflätor och andra flätade boho-looker Formulan är utan silikon för en naturlig känsla, känns inte fet, ger glans och varaktigt fäste. En stylingcreme som håller flätorna i styr i 24 timmar. Stylingcremen med kokosmjölk gör det inte bara lättare att skapa frisyrer med flätor, den ger även naturlig glans och en silkesmjuk finish.

Steg 1: Applicera The Braid Milk Hair Styling Cream på torra längder och toppar. Steg 2: Fläta håret i önskad style. Steg 3. Applicera en liten mängd produkt ovanpå flätningen för extra glans.

The Braid Milk

L'Oréal Paris Stylista Browdry Cream

Upplev perfekt hårföning som håller! Nu introducerar vi Stylista The Blow-dry Cream Heat Protection Hair Styling Cream fra L’Oreal Paris som är värmeskyddande upp till 230°C. Cremen är säker och lätt att använda och låter dig skapa alla slags fönade hårstylar- från glamourösa lockar till formade frisyrer som skall hålla i upp till 96 timmar. Formulan, som inte innehåller alkohol, innehåller vindruvskärnextrakt för att ge dig lättformade frisyrer som känns och ser naturliga ut, samt en finish utan synliga produktrester. Känns inte oljig.

Steg 1: Applicera jämnt Blow-dry Cream på fuktiga hårlängder och toppar. Steg 2: Föntorka ditt hår med en rundborste för att form och styla

The Blowdry Cream

L'Oréal Paris Stylista Curls Styling Spray

Framhäv dina lockar med härlig studs, strålande glans och långvarig form när du använder Stylista The Curl Tonic Hairstyling Spray från L’Oreal Paris. Den alkoholfria formulan tynger inte ner och är perfekt till alla slags lockiga frisyrer, de lösa och vågiga såväl som de täta och studsiga. Ger kraft och fuktresistent volym till dina naturliga lockar. Den stärkande hårsprayen med extrakt från gojibär ger fukt och framhäver dina lockar så att du enkelt kan skapa frisyrer hemma eller på språng.

Steg 1. Spraya jämnt i fuktigt hår. Steg 2. Krama håret med dina händer för att framhäva lockarna Steg 3. Torka håret med en diffuser.

The Curl Tonic

L'Oréal Paris Stylista Bun Styling Spray

Upplev en felfri, fyllig och hållbar håruppsättning med knut med Stylista The Bun Gel Spray Hair Styling Spray från L’Oreal Paris. Enkel hårstyling med en naturlig finish som håller hela dagen. Gör det enkelt att skapa hundratals trendiga frisyrer med knut, som space buns, half buns, knut i nacken, eleganta chignons och updos. Formulan är silikonfri för en naturlig känsla, klistrar inte och innehåller rosenextrakt. Ger dig omedelbart tjockare och fylligare textur för en perfekt knut varje gång.

Steg 1. Skaka flaska grundligt och spraya därefter jämnt i torrt hår. Steg 2. Arbeta in produkten i håret för att bygga upp struktur. Steg 3. Styla håret i önskad frisyr. Steg 4. Släta ut en liten mängd ovanpå håret för att kontrollera friss.  

The Bun Gel-Spray

L'Oréal Paris Stylista Beach Wave Styling Spray

Släpp fram din beachy, saltkyssta look med Stylista The Beach Wave Mist Hair Styling Spray fra L’Oreal Paris. Denna saltvattenmist ger dig 24 timmars-lockar med en vindvispad fyllighet och en hårtextur som känns mjuk och följsam. Formulan är silikonfri för en naturlig känsla och är inte uttorkande.

Steg 1. Skaka flaskan väl Steg 2. Spraya på längderna i torrt hår Steg 3. Krama fram lockarna med händerna för en havskysst look.

The Beach Wave Mist

L'Oréal Paris Stylista Big Hair Styling Spray 

Skapa frisyrer med extra allt - volym, fyllighet och följsamhet på ett ögonblick med Stylista The Big Hair Hair Styling Spray fra L’Oreal Paris. Detta lätthanterliga och lyftande spray är det perfekta redskapet till alla looker med stort hårt, från beehive till lejonman. Stylista The Big Hair Hair Styling Spray håller både för volym och uppsättning i upp till 24 timmar. Formulan med vaniljextrakt känns inte stel och ger dig en matt, naturligt och produktfri look.

Steg 1. Skaka flaskan innan användning Steg 2. Applicera på torrt hår - spraya direkt på hårrötterna Steg 3. Massera in grundligt för att skapa volym Steg 4. Spraya ovanpå håret för att hålla frisyreb på plats

The Big Hair Spray

L'Oréal Paris Stylista Pixie Styling Wax 

Är du redo för en perfekt formbar kort frisyr med naturlig och smidig rörelse? Upptäck Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax från L’Oréal Paris! Formulan klistrar inte, innehåller inte alkohol och gör det enkelt för dig med kort hår att skapa alla slags frisyrer; kort pixie, kort lugg eller varför inte en mjuk sidbena? The Short Hair Balm Hair Styling Cream-Wax är berikad med extrakt från granatäpple, är inte klistrig och låter dig styla nya frisyrer om och om igen. Osynlig och matt finish varje gang.

Steg 1. Arbeta in en liten mängd produkt i torrt hår. Steg 2. Massera, krama och styla med händerna för att skapa en definerad look.

The Pixie Cream-Wax