Veet hos NORMAL – världsledande hårborttagning

Kroppsbehåring är helt naturlig men all hårväxt är inte alltid önskad… Endast du vet vad som fungerar för dig.

Så låter en officiell brandbeskrivning från Veet och det är ett pricksäkert uttryck i förhållande till deras utbud av produkter för hårborttagning.

Veet har nämligen förståelse för människors diversitet – både i förhållande till mentalitet och hudtyp. Det avspeglar sig i deras urval av produkter och i olika typer av metoder. Du väljer själv om du vill använda dig av en snabb och enkel strategi eller en mer grundlig metod.

Det är effektiv hårborttagning du kan räkna med.  

Veet hårborttagningskräm – om du vill ha snabba resultat

Om du är trött på att lägga alldeles för mycket tid på besvärlig rakning – samt spendera mycket pengar på rakblad – så har vi en god nyhet: Du kan ta bort allt hår med en kräm. Medan du står i duschen. På endast några få minuter. Ja, så enkelt är det faktiskt.  Krämen tar även bort de finaste håren och metoden är väldigt skonsam mot din hud.

Oftast krävs det inte mer än att låta krämen verka i 3 minuter och du kan sedan skrapa loss de lösa håren med en särskild spatel. Därefter kan du egentligen bara skölja av krämen ordentligt med vatten. Veet hårborttagningskräm kommer i flera varianter med olika fräscha dofter – så du själv kan skräddarsy din egen effektiva hårborttagningsupplevelse. Efter användning blir huden mjuk och återfuktad.

Veet vaxstrips – till dig som vill ha långvarig effekt

Att ta bort hår kan antingen vara en omständlig, långsam process som bara ska betas av – eller – för att säga det milt – en effektiv process. Vi vågar sätta Veet vaxstrips i den sistnämnda kategorin.

Veet har både små vaxremsor som passar till finare ansiktshår på t.ex. överläpp, haka och kinder – och större, längre vaxremsor som passar till exempelvis armhålor och ben.

Att vaxa bort sin hårväxt är en extremt effektiv metod som håller under lång tid eftersom man helt enkelt drar ut hårstrået med roten. Metoden ger dessutom en silkeslen och frisk känsla som andra metoder inte kan matcha.   

Hur länge effekten varar varierar från person till person men det är inte onormalt att len hud varar i upp till 28 dagar efter en vaxbehandling med Veet strips.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler – högteknologisk intimrakning

Hos NORMAL har vi självklart också tvättäkta hardware-produkter för dig som har behov av extra hjälp i kampen mot kroppsbehåring. Veet Sensitive Precision Beauty Styler är känd för sin förmåga att komma åt hår i känsliga områden som ansikte, bikinilinje och armhålor.  

Den överlägsna teknologin gör hårborttagning till en enkel uppgift utan risk för skärsår och revor i huden.  

Olika trimhuvuden följer med den lätthanterliga maskinen så du själv kan styra hårlängden.    

Veet Men’s – hårborttagningskräm till mannen som vill ha en snabb process

Veet är ett känt märke bland kvinnor – men även män har i ökande omfattning fått upp ögonen för märket och dess produkter utvecklade för män.

Det är särskilt den populära hårborttagningskrämen, som bl.a. är effektiv mot hår på rygg, bröst, armhålor eller ben, som fått större popularitet. Hårborttagningskrämen verkar på samma sätt som krämen för kvinnor men skiljer ut sig på så sätt att doften har skiftats ut för att få en mer maskulin prägel.  

Hårborttagningskrämen till män är alltså perfekt för dig som vill vara skonsam mot din hud och spara pengar på dyra rakblad eller alternativ laserbehandling. Var dock uppmärksam på att den inte är ämnad för intim användning.