W7 makeup hos Normal – branschledande makeup till makalösa priser

”Who will you be today?” Så låter en officiell slogan från W7 som passar perfekt till märkets ambition som inte har förändrats sedan starten år 2002. W7 vill ge alla möjlighet att prova sig fram i sminkets värld – utan att spendera en förmögenhet.  Med andra ord: Alla ska ha råd med bra makeup.

W7 är sminkets svar på Fast Fashion – menat på bästa tänkbara sätt. W7 uppmärksammar trender från makeupkategorierna av hög klass och tar ut det bästa därifrån.

W7 palett: Till dig som vill ha mest möjligt att välja mellan

W7 Cosmetics är särskilt känt för sina paletter och det är enkelt att förstå.

Paletten samlar nämligen allt på en plats – och de klassiska varianterna i kompakta storlekar är självklara att ta med sig i handväskan.  W7-paletterna är designade på så sätt att färgerna naturligt kompletterar varandra. Du har därmed rätt utrustning i handen för att skapa balanserade, sofistikerade looks – den perfekta basen att bygga på. 

Urvalet är stort – paletterna har allt från matta till skinande texturer – och passar därmed för alla tillfällen.

W7 makeup – till vardag, fest och högtider

Romantisk, förförande och enkel. Vardagsklädd, festklar och down to earth. W7 makeup passar till alla tillfällen. Det är till dig som vill gå hela vägen med en ”smoky eye look” – och det är till dig som ”bara” behöver ett enkelt men fortfarande sofistikerat makeup brand. W7 makeup är väldigt användarvänligt. Många av våra kunder – även personer som precis har börjat med makeup – börjar snabbt använda det varje dag.   

 

W7 cosmetics – skönhet har många uttryck

Med W7’s paletter kan du enkelt dra fokus till de unika drag i ditt ansikte du helst vill framhäva – oavsett om det är kindben, näsrygg eller något helt annat.  Du kan använda de mjuka nyanserna för att framhäva dina ansiktsdrag utan att det blir för mycket eller onaturligt. Paletterna är nämligen designade för att inte kompromissa med din naturliga look.

Kundvänligt och etiskt makeupbrand

Att ha W7 som leverantör till våra butiker är en stor glädje eftersom deras filosofi är mycket lik vår egen: Konstant förnyelse – med fokus på kundens behov, idéer och tankar.

W7 utmärker sig dessutom med att ha en minimal budget till reklam och annonsering. De väljer istället att investera pengar i produkterna så värdet kommer till godo för kunden.  W7 förpliktar sig även till att endast använda de bästa och mest säkra ingredienserna och att produkterna ej testas på djur.  Det är värdegrunder vi kan stå för.

Hitta butik

.. nära dig