Pressebillede FR

Koncept

NORMAL är en butik som säljer helt normala varor till onormala priser.

Allt det som vi säljer är normala saker som du använder i din vardag – t.ex. Ajax till rengöring, Gillette rakgrejer, hårvård från L’oreal eller smink från Maybelline.

Vi köper märkesvarorna där de är billigast så att vi kan sälja dem till dig till ett fast, lågt pris.

Vi kan konkurrera med betydligt lägre priser eftersom vi importerar varorna från distributörer i hela EU. Vi köper varorna där de är billigast, och undviker samtidigt dyra mellanled. Det gör så att du ofta kan spara 30-60% jämfört med marknadspriset.

NORMAL är dock mer än bara fasta, låga priser på vardagens marknadsvaror. Vårt mål är att du som kund ska få en unik upplevelse varje gång du besöker vår butik. Därför får vi – utöver vårt vanliga stora, fasta sortiment – hela tiden nya, spännande varor. Det kan t.ex. vara godis som du har sett utomlands, eller en ansiktskräm som doftar apelsin. Eftersom vårt sortiment varierar, är det alltid en ny upplevelse att komma in i en av våra butiker.

Vi öppnade den första butiken i Silkeborg i april 2013 i Danmark, och redan från start har det varit full fart. Vi öppnade vår första butik i vårt andra grannland i juni 2017, där vi öppnade våra dörrar i Kristiansand i Norge. I Sverige öppnade vi vår första butik i Malmö, januari 2018 idag har vi mer än 40 butiker runt om i Sverige. I maj 2018 öppnade vi den första NORMAL-butiken söder om landets gränser, närmare bestämt i Nederländerna.  I augusti 2019 öppnade vi den första butiken i Frankrike, och senast Finland, där den första butiken öppnade i februari 2021. Totalt har vi nu runt 265 NORMAL-butiker i 6 länder. Du kan hålla koll på vår hemsida och våra sociala medier, där vi kontinuerligt kommer att informera om nya öppningar.

Pressebillede Collage

Sortiment

Hos NORMAL hittar du kända märkesvaror till ett fast onormalt pris.

Det är helt normala märkesvaror inom hårvård, hudvård, smink och allt möjligt till hushållet – vi har även godis, snacks och allt det du behöver på resan i praktisk resestorlek.

Du blir säkert glad när du ser det onormala priset på varor som t.ex. Finish disktabletter, fläckborttagning från Vanish, hårschampo från L’oreal, Whiskas kattmat eller smink från Maybelline.

Vi har alltid ett stort sortiment med fasta varor, men får dessutom nya spännande varor varje vecka, så att det hela tiden finns något nytt. Det är aldrig erbjudande på varorna, men istället kan du köpa dem för våra fasta, låga priser. 

Vill du veta mer om vilka varor vi säljer hos NORMAL? Du kan läsa mer om hårvård, smink, hudvård eller rengöring. Du kan även hitta en översikt över alla våra produktkategorier här.

Normal utomlands

Just nu finns vi i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland, men vår vision är att kunna erbjuda vår shoppingupplevelse till fler människor i Europa. Vi är stora fans av lokal entreprenörskap och därför vill vi gärna starta upp på nya marknader via joint venture med lokala partners.