Pressebillede FR

Konceptet

Hos NORMAL säljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. Kort sagt: Alla de saker du inte kan vara utan i din vardag och helst inte vill sakna på hyllorna därhemma. Alla varor säljs till fasta, låga priser och det betyder att du inte kan hitta försäljningserbjudanden och prissänkningar hos oss. I gengäld kostar varorna detsamma nästa gång du kommer.

NORMAL är dock mer än fasta, låga priser på kända märkesvaror. Vårt mål är nämligen att det alltid ska vara en ny och unik upplevelse att besöka en av våra butiker, även om det bara var en vecka sedan du sist besökte NORMAL. Därför skiftar vi löpande ut vårt sortiment hos NORMAL på hyllor och podier – med undantag från det fasta sortimentet av kända märkesvaror, så det alltid finns nya varor att hitta och utforska. Vår butikslabyrint bjuder in kunden att gå på skattjakt bland de många och spännande varorna från både kända och okända brands och det är enkelt att fylla varukorgen – utan att tömma bankkontot.

NORMAL är en danskägd handelskedja. Vi öppnade dörrarna till den första butiken i Silkeborg april 2013 och kedjan har sedan dess vuxit med över 390 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland.

Håll dig uppdaterad på www.normal.se - och följ oss på Facebook och Instagram.

Välkommen till NORMAL!

Pressebillede Collage

Sortiment

Hos NORMAL hittar du kända märkesvaror till ett fast onormalt pris.

Det är helt normala märkesvaror inom hårvård, hudvård, smink och allt möjligt till hushållet – vi har även godis, snacks och allt det du behöver på resan i praktisk resestorlek.

Du blir säkert glad när du ser det onormala priset på varor som t.ex. Finish disktabletter, fläckborttagning från Vanish, hårschampo från L’oreal, Whiskas kattmat eller smink från Maybelline.

Vi har alltid ett stort sortiment med fasta varor, men får dessutom nya spännande varor varje vecka, så att det hela tiden finns något nytt. Det är aldrig erbjudande på varorna, men istället kan du köpa dem för våra fasta, låga priser. 

Vill du veta mer om vilka varor vi säljer hos NORMAL? Du kan läsa mer om hårvård, smink, hudvård eller rengöring. Du kan även hitta en översikt över alla våra produktkategorier här.

Normal utomlands

Just nu finns vi i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland, men vår vision är att kunna erbjuda vår shoppingupplevelse till fler människor i Europa. Vi är stora fans av lokal entreprenörskap och därför vill vi gärna starta upp på nya marknader via joint venture med lokala partners.