App Topbanner 1440X540 SE

Vi har självklart en app eftersom att vi vill få något ut av det. Men vi vill också att du ska få något ut av att ladda ned appen.

Därför har vi fyllt NORMAL-appen med spel, tävlingar och annat kul! Du har bland annat möjlighet att vinna saker, se dina kvitton och de nyaste nyheterna, som förhoppningsvis gör att du besöker oss lite oftare.

Ladda ned NORMAL-appen här, och kom ihåg: När den ber dig att skriva in namn, födelsedag och kortupplysningar så är det helt normalt. Vi använder bara dina uppgifter till ett stort räkneark som gör oss klokare på våra kunder och vår verksamhet. 

 

Vi ses i Normal-appen!

Ladda ned här

Se kvitton

Trött på borttappade kvitton? Lägg in ditt betalkort i appen och låt oss spara kvittona åt dig.

Spel

Varje dag kan du spela spel och vinna priser i appen. Så om du älskar att vinna överraskningar eller bara vill fördriva lite tid innan tvättmaskinen är klar, är du välkommen till att spela med oss i appen, där spelen och vinsterna löpande ändras!

Premier

Få premier genom att handla på NORMAL. Hur snabbt kan du nå Storinköparen och VIP-gästen? Vi hejar på dig, för ju mer premier du får, desto mer pengar tjänar vi!

Fler funktioner

Kom ihåg att hitta dina favoritbutiker, så att vi kan ge dig de mest relevanta nyheterna.

Kanske kan vi svara på dina frågor

Varför ska jag ladda ned appen?

Normal-appen ger något för något. Vi får lära känna dig lite bättre och i gengäld får du roliga spel, nyheter och chanserna att vinna fina priser.

Hur laddar jag ned appen?

Du kan hitta NORMAL appen i App Store och Google Play genom att söka på NORMAL.

Jag kan inte logga in

När du har laddat ned appen ska du först upprätta dig som användare med ditt telefonnummer. Därefter kommer du att få en 4-siffrig kod på SMS, som du ska använda för att aktivera ditt medlemskap. Du förblir inloggad tills det att du väljer att logga ut från appen. När du vill logga in igen kommer du att få en ny 4-siffrig kod på sms.

Jag har fått en ny telefon

Om du har fått en ny telefon ska du skriva ett mail med ämnet: ”App ny telefon” till dataprivacy@normal.eu. Kom ihåg att skriva ditt gamla och nya telefonnummer, så ska vi se till att din data förs över till ditt nya konto.

Hur tar jag bort min användare?

Du kan ta bort din användare under ”mina upplysningar” i NORMAL-appen eller genom att skicka ett mail med ditt telefonnummer till dataprivacy@normal.eu. När du tar bort din användare från vår kundklubb tar du automatiskt tillbaka ditt samtycke till behandling av dina personupplysningar. Därefter tas alla dina upplysningar bort. Du är alltid välkommen att kontakta oss, om du har frågor.

Min användare är låst, vad gör jag?

När du tar bort din användare från appen kommer ditt telefonnummer vara låst i 30 dagar. Detta innebär att du inte kan upprätta dig i appen igen, inom dessa 30 dagar. Önskar du att upprätta en ny profil med samma nummer kan du skicka ett mail till dataprivacy@normal.eu med ditt telefonnummer - så låser vi upp din användare igen.

Hur vinner jag premier?

Du kan vinna premier när du handlar på NORMAL med ditt betalkort. Du kan hitta, tillföra och ta bort dina betalkort under betalkort i din profil.

Varför får jag inga kvitton?

För att få kvitton i appen måste du registrera ett aktivt betalkort och betala med detta. Kontanta betalningar eller betalningar via ApplePay, GooglePay, SamsungPay, FitbitPay och GarminPay registreras inte i appen.