Webbanner Det Groenne

Det gröna

Om du känner till lite om NORMAL så vet du också att vi tycker om färgen grön. Våra butiksfasader, påsar, skyltar, hemsida – allt bär drag av vår vackra, gröna signaturfärg.

Men grönt är som bekant gott för annat och mer än ögonen och hos NORMAL breder den gröna vågen också ut sig. Alltså den våg där den gröna färgen står för hållbarhet och omtanke för miljön.

Hos NORMAL handlar hållbarhet och omtanke för miljön primärt om erbjudande och möjligheter: Vår målsättning är att kunna erbjuda ett brett urval av produkter som går våra kunders individuella behov och önskemål till mötes. Vad som är rätt i förhållande till hållbara val låter vi den enskilde kunden avgöra. För några kunder är rätt val att fokusera på hållbara förpackningar och välja återvinningsbara material och mindre plast. Det kan man exempelvis göra genom att hoppa över plastpåsen och i stället köpa en av våra fina specialdesignade inköpspåsar i tyg som kan användas om och om igen.

För andra kunder kan rätt val vara att köpa produkter som är producerade i Sverige eller har specifika certifikat som t.ex. ECO CERT, Allergy Certified, GOTS eller FCS. Många av de märken som du endast hittar hos NORMAL har just dessa certifikat och du hittar dem i princip inom alla produktkategorier, från diskmedel till bomullsrondeller.

Det viktigaste för oss är att kunna erbjuda ett brett urval av produkter och alternativ och därmed försöka gå våra kunders individuella behov och önskemål till mötes oavsett vad det rätta hållbara valet innebär för den enskilda kunden. Denna tillgång till hållbarhet tycker vi nämligen är rätt val för oss.

Jag accepterar villkoren

  • Ja, tack, jag ger härmed mitt samtycke till att Normal A/S och koncernförbundna sällskap (Samlat benämnt ”NORMAL”) får skicka nyhetsbrev via e-mail och sms med tävlingar, kampanjer och annan markandsföring av NORMALs produkter och butiker.
  • NORMAL får dessutom samla in och använda information om mig och mina aktiviteter, och samköra dessa data med andra upplysningar, som NORMAL redan har eller får från andra sätt, till eksempel från Cookies, bland annat till att göra en profil där man kan anpassa informationen till mig.
  • Jag har fyllt 16 år och har anmält en giltlig e-mail och/eller mobilnummer.
  • Jag kan alltid dra tillbaka mitt samtycke, till exempel i varje nyhetsbrev.
  • Om jag har frågor om mina persondata, kan jag vända mig till den dataansvarige, som är NORMAL A/S, via e-mail till dataprivacy@normal.eu. Ytterligare upplysningar om behandlingen av mina persondata hittas i NORMALs privacy Policy.

Grattis!

Du är nu anmäld och kommer att motta mail med superspännande innehåll!

Hitta butik

.. nära dig