Sortiment

Sortimentet

Hos NORMAL hittar du alltid helt normala varor och kända märkesvaror till fasta låga priser. Våra kända märken omfattar exempelvis L'Oréal, Colgate, Ajax, Gillette, Nescafé, Max Factor och Kinder.

 

Utöver de klassiker du redan känner till och älskar erbjuder våra butiker också alltid nya och spännande produkter från brands som du inte hittar i många andra butiker än hos NORMAL. Därför kommer det alltid betala sig att gå på upptäcktsfärd bland hyllorna i våra butiker. Din nya favorit kan mycket väl stå och vänta på just dig!

 

Vill du veta mer om vårt sortiment och våra produkter? Kika då in på vår samlade översikt över produktkategorier här. Du kan också läsa mycket mer om de olika märkena vi har på hyllorna här.

Jag accepterar villkoren

  • Ja, tack, jag ger härmed mitt samtycke till att Normal A/S och koncernförbundna sällskap (Samlat benämnt ”NORMAL”) får skicka nyhetsbrev via e-mail och sms med tävlingar, kampanjer och annan markandsföring av NORMALs produkter och butiker.
  • NORMAL får dessutom samla in och använda information om mig och mina aktiviteter, och samköra dessa data med andra upplysningar, som NORMAL redan har eller får från andra sätt, till eksempel från Cookies, bland annat till att göra en profil där man kan anpassa informationen till mig.
  • Jag har fyllt 16 år och har anmält en giltlig e-mail och/eller mobilnummer.
  • Jag kan alltid dra tillbaka mitt samtycke, till exempel i varje nyhetsbrev.
  • Om jag har frågor om mina persondata, kan jag vända mig till den dataansvarige, som är NORMAL A/S, via e-mail till dataprivacy@normal.eu. Ytterligare upplysningar om behandlingen av mina persondata hittas i NORMALs privacy Policy.

Grattis!

Du är nu anmäld och kommer att motta mail med superspännande innehåll!

Hitta butik

.. nära dig