Sposorat Banner Web SE

Sök Normal Sponsorskapet 2022!

Har du länge längtat och drömt om att tjäna pengar på att göra det du älskar?
Kanske är det bara en dröm eftersom att du inte är en världsmästare eller för att du och dina vänner tyvärr är de enda i universum som virkar på styltor?

Bara lugn – det är normalt.

Faktiskt är det ju många fler av oss som inte är bäst i världen och därför inte intressanta för företag att lägga pengar på. Men se hit! Detta ändrar vi på idag med NORMAL Sponsorskapet. NORMAL Sponsorskapet är ett bidrag på 15000 kr och delas ut till 5 personer som kan sökas av alla: privatpersoner, grupper, klubbar och föreningar. Och du/ni behöver inte bara bäst, snabbast eller klokast. Det räcker att ni är precis som ni är, för det är det som det hela handlar om.

Du kan söka Normal Sponsorskapet via knappen här

Sök Sponsorskapet

Nedanför kan du se några av de tidigare mottagarna av Normal Sponsorskapet.

Jane & Tsarina

Jane älskar Horseback Arching, en nischad sport där det kan vara svårt att hitta sponsorer så att hon kan utöva sporten på internationellt plan. Pengarna från NORMAL-sponsorskapet har bland annat använts till att transportera hästen Tsarina runt till möten inrikes och utrikes, även till en ny båge då den gamla av misstag blev påkörd av en lastbil.

Æ'Vildsvin

Æ'Vildsvin är en veteran-mopedklubb som sökte och mottog NORMAL-sponsorskapet 2018. Klubben använde pengarna till bland annat nya möbler i klubbhuset och när de är ute och kör så har de möjlighet att bjuda alla medlemmarna på lite mat. Klubbens medlemmar är allt från en 15-årig skolelev till en pensionär på 80 år. I filmen kan du också se Jesper och Carsten, klubbens förmän, berätta om vad de har använt sina pengar till.

CPH Floorball 60+

CPH Innebandy 60+ är en klubb exklusivt för seniorer. Klubben sökte sponsorskapet så att de bland annat kunde köpa lagtröjor och annan utrustning till 60+ laget i Köpenhamns Innebandy Klubb. Laget har totalt 45 medlemmar i åldern 61 till 87 år, både kvinnor oh män. De tränar två gånger i veckan. Se videon där tränaren Per berättar mer om laget, nya vänskaper med mera.