Följ oss om du vill

Håller du bara ditt nyårslöfte till den 2: a januari? Lugn, Det är helt normalt.

2019 har precis startat, och även många nyårslöften: Äta nyttigare, sluta röka, börja träna - ja, möjligheterna är många! Januari är den månad då många bestämmer sig för att sluta med dåliga vanor. Men hur länge håller ditt nyårslöfte egentligen?

Är du ihärdig med en stark vilja och håller fast vid det du lovat? Eller är du den som man kan klassa som ”mycket snack, liten verkstad” och kanske glömmer bort löftet till den 2: a januari 2019? Hos NORMAL hyllar vi ett gott försök, oavsett vad du uppnår ditt nyårslöfte eller ej.

Hos NORMAL, vi kommer dock att göra allt för att hjälpa dig på vägen, därför från vecka 1 till vecka 4 fokuserar vi på hälsa. Dessutom finns det produkter som " rensa din kropp väl" från alla onyttigheter, dvs. produkter som är rika på vitaminer, kostfiber, goda proteiner och mycket mer.

Men trots det många goda avsikterna att sluta med choklad och springa en runda 3 gånger i veckan är det nya årets löfte inte alltid lätt att hålla. Så hur funkar just du? Köper du också choklad i smyg, eller går du över till gymmet för att äta en chokladbar på språng? Lugn, det är helt normalt!

Även om du är den viljestarka eller den som glömmer vad du bestämt, kommer vi att låta nyårslöftets resultat vara ditt val. För handlar du hos NORMAL har du möjlighet att säga JA till det hälsosamma valet, men du kan också säga NEJ, och istället äta choklad eller andra kalorihaltiga saker.

Är du den viljestarka?

Eller den som glömmer vad du bestämt?

Hitta butik

.. nära dig

Denna hemsida använder cookies till statistiskt ändamål. Cookies

OK