Följ oss om du vill

TA-DAA ... Varor fyllda med INGENTING. Ingen parfym, inga parabener, ingenting!

Hudvård kan för många upplevas som en stor djungel. Både för dem med känslig hud, men också för dem som bara vill ha produkter utan olika tillsatser.

Man vill att de varor som hamnar i kundkorgen också är bra och hälsosamma för huden. Då är det bra att börja med att kika in hos NORMAL.


Hos NORMAL är det inte en djungel handla produkter utan parfym, parabener och tillsatser. Dessa produkter finns alltid tillgängliga i våra butiker, men från vecka 38-41 har vi ett särskilt fokus på varor fyllda med ... Ingenting.


Dessa produkter omfattar allt från välkända märkesvaror till mer lyxiga produkter. Det finns naturligtvis varumärken som Neutral och Sanex. Neutral, till exempel, har ett brett utbud av produkter - allt från schampo till hudvård och tvättmedel. Dessutom finns IVY AÏA-serien, vilken är en allergicertifierad lyxskönhetsvård för dig som älskar det lilla extra. Men självklart också för dig som gillar produkter fyllda med ingenting. Gemensamt för alla dessa märken är att de alltid finns till ett fast lågt pris.

Hos NORMAL säljer vi normala varor till vanliga människor - det gäller även varor med ingenting.
För att göra det enkelt för dig har vi samlat in alla INGENTING-produkterna på ett podie i butikerna. Nedan kan du se ett litet urval av dessa varor. Vi ser fram emot att träffa dig hos NORMAL.

Hitta butik

.. nära dig

Denna hemsida använder cookies till statistiskt ändamål. Cookies

OK