(Jul)glädje att ge... och ta emot!

Ikväll är det julafton... Nej, inte riktigt än. Det är faktiskt ett tag kvar.

Det kan vara svårt att vänta till julafton. Så varför inte börja sprida julglädje under hela december?

Skäm bort någon du älskar med ett paket eller adventskalender. En liten present varje dag – eller varje söndag under advent – ​​sprider glädje till både mottagare och givare. Och gör väntan lite mer uthärdlig.

Gör en personlig paketkalender till någon du bryr dig om. Du kan till exempel göra en kalender med ett speciellt utvalt tema: Den lyckliga mottagaren kanske är en gottegris eller en skönhetsdrottning? Kanske vill du överraska din lillebror eller hunden?

Vi har fyllt hyllorna med julgodis och annat gott. Det vill säga allt som ögonen bara måste ha mer av. Och vi har ett stort utbud av välkända varumärken och nya överraskande varor, som gör det enkelt att få alla presenter till kalendern på en gång.

Julkalendrar för alla

När årets absolut mysigaste högtid står runt hörnen följer en lång rad traditioner – vissa mer rituella än andra – och en av dem är julkalendern. Det är något mysigt med att öppna en lucka varje dag, glädjas åt innehållet och samtidigt räkna ner till julafton. Vi har ett brett utbud av alla sorters godis- och chokladkalendrar, t.ex. M&M, Kinder och Skipper’s Pipes, som kan få det att vattnas i munnen för alla gottegrisar.

Och om innehållet ska vara av annan karaktär har vi även julkalendrar med te, ansiktsmasker, dofter och hårpynt. Vi får inte heller glömma bort hunden som också ska få sin egen julkalender!