Bara lugn, du är fortfarande en riktig man, även om du handlar på Normal ...

Även om din flickvän passar grillen, även om din hud är mjukare än din mammas, även om du inte ser ut som han med skägget från Game of Thrones, eller om du handlar i NORMAL, tror vi fortfarande att du är en riktig man!

På NORMAL vill vi hylla alla män, och därför fokuserar vi på bara män under hela juni månad. I våra butiker har vi samlat ett stort urval varor, som har gemensamt att de kan användas av män.

Vi har samlat olika produkter som går bra med den stora grillmenyn, men även produkter som passar perfekt efter träningen eller bara produkter för gottegrisen - du bestämmer dig själv. Dessutom har vi också de produkter som vi tror att män behöver i vardagen, så som ansiktsvård, rakning, skäggvård och kropps- och hårvård.

Men som en riktig man måste du självklart också lukta gott - det kan vara för egen skull, för din partners skull eller för resten av världens skull, och bara lugn, vi kan hjälpa dig med det. Vi har ett urval av våra favorit deodoranter och parfymer för män.

Även om det är för egen skull eller din omgivning, har vi i denna månad också valt rengöringsdukar så att du snabbt kan städa innan din partner kommer hem. Men akta dig - din partner kan enkelt vänja sig vid det!

Så kom förbi din närmaste NORMAL butik för att se vårt stora utbud för män, men bara lugn, naturligtvis är kvinnor också välkomna.

Hitta butik

.. nära dig