Följ oss om du vill

Skäm bort dig själv med lite mig, mig, mig tid

Vågar du ta upp kampen mot den stressiga vardagen och riskera att bli enormt avslappnad? Vi vågar -  hos NORMAL. Vi tycker att det är en bra idé att få en liten paus i vardagen och fördjupa sig i lite mig, mig, mig tid, som ger den märkligaste känslan av välbefinnande i kropp och själv.

Vi på NORMAL skulle vilja hjälpa dig på vägen till den ultimata ”egen-tids-dagen”. Tex starta dagen med en härlig kopp te från pukka, så värmer du upp kroppen från insidan och kan skämma bort dina smaklökar med flera olika smaker. Varför inte stanna i värmen och ta ett varmt fotbad så att du kan vila dina fötter med fotsalt från Pure & Care.

Förtjänar inte alla ett riktigt gott mellanmål? Jo, naturligtvis, så piffa upp lunchen med lite söt, som lakritskulor från Nordthy, men var medveten om att njutning kan uppstå. På eftermiddagen kan vi alla behöva lite mer glitter i livet, så varför inte prova en fin ansiktsmask som gör dig glimrande som en diamant. Vid slutet av dagen måste det ju behövas med lite färg, så snygga till dina naglar med lite härliga färger från Essie.

Hos NORMAL kommer vi att fokusera på att ”skämma bort sig själv” från vecka 9 till vecka 11. Så kika förbi din närmaste NORMAL butik för att se vårt stora utbud av produkter som kan hjälpa dig till lite mig, mig, mig tid.

Se utvalda produkter nedan

Hitta butik

.. nära dig

Denna hemsida använder cookies till statistiskt ändamål. Cookies

OK