Skattejagt Topbanner 1440X540 SE

Många skatter små skapar en… stor skatt!

Gräver du djupt i fickorna? Det behöver du inte! Vi har nämligen fyllt skattkammaren, så att du kan släppa lös din inre skattjagare på NORMAL. Varken en lapp för ögat eller ett träben borde stå i vägen för att hitta guldet i slutet av regnbågen. Varje vecka fyller vi på med 100 nya varor på hyllorna, så att du alltid kan hitta nya skatter. Du kan förresten gå på äventyr bland nya varor i våra butiker varje dag, alla dagar. Utöver vårt fasta sortiment av kända märkesvaror sker det en ständig uppdatering på hyllor och podier. Det finns alltid något nytt att hitta i butikslabyrinten. Kom ihåg att på NORMAL går det att fylla varukorgen utan att behöva skrapa på kistans botten.

Gå på skattjakt bland våra kända varumärken eller kanske är det dags att hitta nya guldklimpar? Fyll skattkistan med pärlor från mer okända märken så som Marvis tandkräm, McVitie’s Flipz choklad och många fler!

 

Ohoj! Har du ett skattjagare inom dig?

Ring alla landkrabbor, matroser och andra äventyrare! Vi har grävt ner skatter i din lokala NORMAL-butik. Packa ner kompassen eller följ din inre karta och var med i jakten om de mer än 14.500 skatterna! Varje dag kan du spela online. Vinner du inte i dag kan du prova igen imorgon!

Har du skymtat den stora skatten vid horisonten? Då ska du samla på guldmynt och vara med i den stora jakten på den största kistan med guld: ett presentkort på NORMAL på 2500kr.!

 

Läs mer och delta i skattjakten här

Jag accepterar villkoren

  • Ja, tack, jag ger härmed mitt samtycke till att Normal A/S och koncernförbundna sällskap (Samlat benämnt ”NORMAL”) får skicka nyhetsbrev via e-mail och sms med tävlingar, kampanjer och annan markandsföring av NORMALs produkter och butiker.
  • NORMAL får dessutom samla in och använda information om mig och mina aktiviteter, och samköra dessa data med andra upplysningar, som NORMAL redan har eller får från andra sätt, till eksempel från Cookies, bland annat till att göra en profil där man kan anpassa informationen till mig.
  • Jag har fyllt 16 år och har anmält en giltlig e-mail och/eller mobilnummer.
  • Jag kan alltid dra tillbaka mitt samtycke, till exempel i varje nyhetsbrev.
  • Om jag har frågor om mina persondata, kan jag vända mig till den dataansvarige, som är NORMAL A/S, via e-mail till dataprivacy@normal.eu. Ytterligare upplysningar om behandlingen av mina persondata hittas i NORMALs privacy Policy.

Grattis!

Du är nu anmäld och kommer att motta mail med superspännande innehåll!

Hitta butik

.. nära dig