Följ oss om du vill

Har du hört om Superfood-trenden? Den är vi också med på hos Normal

Just nu fokuserar vi på både den inre och yttre skönheten på Normal, där den gemensamma nämnaren är superfood. Vi hör hela tiden att det är en bra idé att äta många av dessa så kallade superfood och därför har vi valt att fokusera på detta i våra butiker från vecka 35-37.

Vi på Normal har ett unikt tillfälle att kombinera våra superfood livsmedel med våra skönhetsprodukter med en superfood ingrediens, och det har vi har gjort med detta temat. Till exempel, våra chia-frön, ett kokos-hårschampo eller en bodylotion som luktar mango och papaya.

Enligt det officiella kostrådet bör man bland annat äta frukt och grönsaker, äta mer fisk och mycket mer. Dessutom kommer superfood, som generellt innehåller näringsrika livsmedel, hålla dig frisk och hälsosam.

Superfood eller inte, så tror vi att du är FIN precis som du är! Faktum är att vi är inte alls intresserade av ditt yttre, utan mer hur man är och mår på insidan. Så du kan bli en Superperson med Superfood utan att betala för mycket. 

Skönhet kommer inifrån ... Ja, alltså inifrån NORMAL. Vi har alla de där beauty food-produkter du köper någon annanstans – men hos oss ​​får du dem till ett fast lågt pris, som alltid.

Här kan du se ett litet urval av våra superfoodprodukter. Vi ser fram emot att träffa dig på Normal

Denna hemsida använder cookies till statistiskt ändamål. Cookies

OK