TCV SE Topbanner 1

Vi på NORMAL är lite nyfikna. Det är därför vi har varit ute och gjort en undersökning i våra butiker. Vi tog med oss ​​ett kamerateam för att ta reda på varför kunder handlar på NORMAL. Och det räckte gott... Vi har frågat våra genuina kunder. Och inte skådespelare eller vår mamma eller andra som kommer att ljuga åt våra vägnar.

Och kundernas svar, undrar du säkert? Jo, som vanligt har det kommit ut ett antal små lustiga, humoristiska och ärliga videos från dem. Här kan du se resultatet från vår lilla studie. Vi tycker att videorna kom ut ganska bra. Det vill säga om vi själva får säga så.

Håll utkik här på hemsidan – vi laddar upp nya filmer löpande!

Spot 1

Hittar du också saker på NORMAL som du inte visste att du behövde? Det gjorde denna kvinnan, som är en av våra riktiga kunder, och henne törs man nog inte säga emot!

Spot 2

Kaffe och schampo… och mycket, mycket mer! Ja, på Normal kan du hitta tusentals normala varor till onormala priser… och inte behövde vi någon dyr skådespelare till att säga det – det gör våra egna, riktiga kunder så bra själva!

Spot 3

Fast, lågt pris. Vad tycker du om det konceptet?

Spot 4

"Jag kommer alltid härifrån med någonting …"

Spot 5

Vad hade ni tänkt att handla hos Normal?

Behind the scenes

Är du nyfiken på hur våra videor blev till? Kolla in det här. Vi har samlat ihop några små klipp som är för bra för att inte visa. Vi hoppas att du tycker att de är lika roliga och trevliga som vi gör.